Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mennyire fontos, hogy közös hobbiaitok legyen a párotokkal?
2esnek igaza van sztm.
De kinek mi fontos.
Én biztos nem jönnék össze olyan férfival, akivel nincs közös hobbink. Próbáltam, nem volt jó. Legalább egy ilyen közös dolog legyen, amivel mindketten szívesen töltjük az időt együtt. De azt semmiképp nem várnám, hogy az összes hobbink egyezzen, sőt. Az valahol idegesítő és talán unalmas is lenne. A párommal közösen videójátékozunk, ő mellette zongorázik meg matekozik, én meg növényezek és írok. Ez így tök kellemes.
Amúgy olyan embert találni, aki szeret túrázni és társasozni is, talán nem olyan nehéz. Ha nem elvárás a részedről, hogy nagyon nagy társasozós legyen, és nem akarod, hogy az összes létező túrán részt vegyen veled, akkor nem lesz olyan nehéz dolgod. Ha viszont az az elvárás, hogy mindkettőt magas szinten, rendszeresen űzze, akkor az sokkal nehezebb, és simán elszalaszthatsz olyan lehetőségeket, akikért megérné kicsit "lejjebb" adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!