Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti sem tudjatok elfelejteni azt a lanyt akit valaha szeretettek vagy fontos volt szamotokra, vagy csak a lanyok kuzkodnek ilyen problemakkal?
Nekem sokszor ha békével válunk el csak a jót jegyzem meg...
ha nem viszonozta akk az jut eszembe hogy milyen szánalmas voltam... de az emlékek jók ettől vaygunk emberek az érzésektől és az emlékektől...
ha még mindig szeretted az illetőt mond el neki ...sosem lehet tudni::)
Én pl a mai napig ki vagyok készülve a szakítás miatt. Pedig Ő már jól érzi magát mással, én mégis azon vagyok, hogy rendbe hozzam a dolgot. 4 hete, még engem harapdált, meg husimusizott, erre most itt írok ilyen témákban :(((
Sajnos csak az idő gyógyít, és a tettek, amikkel megnyugtatod magadat, hogy te mindent megpróbáltál... de tudni kell hol a határ.. Én mostanság adom fel, majd talán hiányzok neki 1x... de lehet sose.. :(
14:20 vok és én is tök ezt éreztem (utolsó)megértelek ...
de ha igazán szereted elengeded... van erről egy sztorim : legjobb barátom (aki mellesleg ebben az évben jött át a sulinkba)összejött egyik ismerősömmel akivel jóban voltam de nem szántam rá sok időt hogy jobban megismerjem...
de igy a barátom által sok időt töltöttünk hármasban és én is beleszerettem a csajba...
elmondtam neki hogy mér vok szomorú amikor 3megyünk vhova...
volt hogy szakítottak és én ahelyett h örültem volna fájt mert sírni láttam a csajt és erre újra összehoztam őket...
szóval nekem szar volt de legalább boldognak láttam azt akit szeretek:( 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!