Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mondta már a képetekbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mondta már a képetekbe egy nő akit nagyon szeretettek, hogy nem vagy elég jó neki?

Figyelt kérdés
Én velem sajnos megtörtént ez a dolog nem is olyan régen! Azt mondta, hogy sosem leszek neki elég jó és, hogy keressek magamnak hozzám illőt, valamint nézzek a tükörbe és hogy ne rakjam olyan magasra a mércét! Ha igen akkor mit csináltatok, mivel váltottátok ki ezt nála, hogy ilyet mondjon? Mit tettetek ezután?
2010. nov. 7. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem mondta így ki, de utalt rá... Elég erőteljesen.
2010. nov. 7. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
atya isten ha nekem egy lány ilyet mondana a szívem törne azonnal ketté :S
2010. nov. 7. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Én sosem törném össze ennyire az önbecsülését senkinek, akkor sem, ha nem az esetem a srác! Ez már inkább bunkóság, mint őszinteség. Őszintének lehet úgy is lenni, hogy nem vágod durván a másik képébe nyíltan, amit gondolsz! Csak azzal tudnának ilyet kihozni belőlem, ha folyamatosan kavarnának a hátam mögött, vagy iszonyatosan felidegesítenének, egyébként biztosan nem!
2010. nov. 7. 13:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Veled legalább őszinte volt, engem arra se szoktak méltatni.
2010. nov. 7. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is kimondta, hogy nincsen házam, kocsim és sok pénzem 20 évesen, viszont az új palijának 40 évesen van.

Anyááááááád!!!

Azóta van bennem, hogy egy Nönél pénz nélkül semmit sem lehet elérni vagy ha igen, akkor majd dob egy öreg pénzesért, pofára esni meg nem akarok.

2010. nov. 7. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezt azért így cáfolnám... harmadik voltam! :)
2010. nov. 8. 00:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Nyilván azért írunk ilyeneket nagy általánosításban, mert ilyeneket tapasztaltunk többségében sajnos! Az a baj, hogy mindenkinek igaza van! Az ötödiknek azért, mert tényleg vannak olyan nők akik a kocsi és a pénre hajtanak(bár nem tudom, hogy az ilyenek miért is élnek)! A harmadiknak és az utolsónak :) pedig azért van igaza, mert általánosítani nem lehet, kevés olyan csaj van aki tényleg értékeli a férfit és nem nézi, hogy milyen az egzisztenciája, csak magát a férfit szereti! Nem is értem, az ilyen nőnek mi lakozik a lelkében, akik csak a pénzre mennek!?
2010. nov. 8. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!