Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volál már olyan helyzetben, hogy házas emberrel kerültél kapcsolatba, egymásba szeretettek és végül el is vált miattad?
Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 14:45
1/8 anonim válasza:
hát ez ritka mint a fehér hollo,de volt már rá példa hogy elszerették a feleségtöl és persze az xy-on gyerektöl is.sok ember sajna a farka után tud csak menni
2/8 anonim válasza:
Mi a szarért maradna a feleségével, ha nem boldog és mást szeret? Maradjon inkább hazugságban mindkét fél és így neveljék fel a gyerekeket? Szerintem ez a fajta álláspont szánalmas. Ha nincs gyerek akkor még "könnyebb" dönteni.
3/8 A kérdező kommentje:
Van egy gyereke aki miatt 10000000000x meggondolta h lépjen vagy maradjon.
Addig-addig tépelődött, hogy kiderült, a képbe került mégegy gyerek:(
2009. okt. 24. 15:46
4/8 anonim válasza:
Nálam is ez a helyzet. A lánya miatt nem akar válni. Időközben lett még egy gyereke. Lehet egy valakiről beszélünk? :)
5/8 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet! Szeretjük egymást nagyon, minél többet találkozunk, szinte napi szinten. Van 2 gyereke, és csak miattuk nem válnak el. Úgy érzem, nem tudnék nélküle élni, és ő sem. Attól tart, h. elveszít, de ez örökké nem mehet így. Nem tudjuk mi lesz ebből.
6/8 A kérdező kommentje:
Nektek mióta húzódik???
2009. okt. 24. 19:12
7/8 anonim válasza:
Ébresztő! Szinte sosem válnak el!
Így kényelmes nekik. Mindenük megvan. Még sajnáltotok is kell szegényt, lefogadom. Mióta is hiteget nek benneteket? De őszintén, milyen pasi az aki otthagyja a gyerekeit, nem hiszem hogy jól járnátok vele.
8/8 anonim válasza:
Fél éve vagyunk "együtt"! (17:32-es vagyok!) Szinte biztos vagyok benne, h. szeret, de megértem, és nem kívánom el tőle, h. ott hagyjon 2 gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!