Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek nincs elvárása, csak egy kilométeres lista arról mik azok. Mi az amit egy nő úgy gondol, hogy ő neki nyújtania kéne cserébe?
A lyukon kívül persze.
A kérdés nem troll-kérdés. A nőknek igenis van egy csomó elvárásuk, de úgy látom, ők úgy gondolják nekik semmit nem kell nyújtaniuk cserébe, esetleg egy lyukat ha "megérdemli" férfi...
Főleg nők válaszát várnám.
gen, nekem van egy csomó elvárásom, sosem tagadnám. Ahogy minden embernek.
Amit meg nyújtani tudok: magamat. A férfi pedig eldönti majd, hogy azok a tulajdonságok, értékek, javak stb. megvannak bennem/nekem, elegek-e és megfelelőek-e azért cserébe, amit én elvárok, szeretnék a másiktól. Ha neki nem megfelelő, akkor szépen továbbáll. Pl. elvárom, hogy egy férfi törekvő legyen, akarjon többet az élettől, tegyen érte. Volt olyan férfi, aki azért utasított el, mert én is ilyen vagyok, ő viszont másra vágyott egy nőtől. A párom meg pont azért imád, mert én is ilyen vagyok. Tehát a belső tulajdonságokat nem lehet így szembeállítani, mert hiába várom azt mondjuk, amit én nyújtani tudok, ha a másik, aki ezt nyújtani tudja, nem erre vágyik. De a külső elvárásokat sem, mert hát itt is van valami sportos pasas, aki egy igazi elhízott nőt akar…
Anyagi javakból meg azt várom el, amit én is nyújtani tudok. Ahogy a jövőhöz való hozzáállás terén is ugyanazt várom.
"A lyukon kívül persze."
Ez csak és kizárólag benneteket minősít, hogy olyan igénytelenek vagytok, hogy minden mindegy, csak lyuk legyen. Cserébe kénytelen vagyunk mi erősen válogatni, hogy elkerüljük az igénytelen fajtátokat.
1. Veled, meg a hozzád hasonlókkal szemben egyetlen elvárásom van, kérdező: hagyjatok békén mindörökre.
2. Az, hogy kapcsolatban mit tudok nyújtani, egyetlen emberre tartozik: arra, akinek nyújtom. És az soha nem te meg a hozzád hasonlók vagytok / lesznek.
3. Légy szíves, mutass már nekem egyetlen olyan nőt, aki lyukként tekint magára.
#2 nehéz elhinni, hogy neked van barátnőd, de mindegy is. Az általad felsorolt dolgok teljesen alapvetőek, legalábbis nálam, női szemmel. És igen, alap, hogy ilyesmiket elvárok egy férfitól is. Verhetitek itt a nyálatokat, de egyszerűen nincs értelme annyira lecsökkenteni az elvárásaimat egy férfi felé, hogy egy gyakoris incel valahogy képbe tudjon kerülni. Egyszerűen hányinger ez a primitívség, amit itt napi szinten lenyomtok, ezek után szerintem felesleges a nők elvárásairól beszélni.
Kb mintha óvodás gyerekek akarnának szexi nőket felszedni, aztán hisztiznének, hogy a nőknek nem kell nyáladzó, óbégató gyerek, hanem inkább felnőtt férfi. Ezek a gonosz nők...
"nehéz elhinni, hogy neked van barátnőd, de mindegy is"
Ez csak egy póz, nem kell komolyan venni :) Én pl. csak trollkodok itt,
5%-át gondolom komolyan annak, amit írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!