Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet azzal kezdeni, ha olyan a személyiségem, ami nem jön be a nőknek?
Csak néhány példa:
-Nincsenek nagyratörő céljaim, nem vagyok egy törtető karrierista típus, megelégszem egy stabil alkalmazott állással, nem akarok vezető lenni.
-Nehezen hozok döntéseket, nem vagyok jó szervező.
-Introvertált vagyok, kevés barátom van, nem igénylem a felszínes ismertségeket,inkább a mélyebb kapcsolatokat preferálom. Ismerkedésnél a lassú megismerés híve vagyok.
-Hangulatingadozásaim vannak.
Egyébként ettől függetlenül jól nézek ki, meg jól állok anyagilag stb., szóval nem is értem, miért gondolják egyesek,h ilyesmin múlik a társkeresés. Kétségtelenül sokaknak felkeltem az érdeklődését, de a személyiségem az taszítja a nőket. De cáfoljon meg valaki, ha nem így van, lányok, írjon akit nem zavarnak ezek a tulajdonságok,amit fentebb írtam!
Ha téged nem zavarnak ezek a tulajdonságok akkor nincs probléma, legyél nyitott és kitartó, akkor találsz valakit vagy boldog leszel egyedül is.
Csak pár észrevétel:
- A "nagyratörő célok" nem csak a karriert jelentik és lehetnek simán "célok" is. Nagyon nem mindegy hogy téged csak a "vezetés" hagy hidegen vagy MINDEN - egy játék speedrunolása, sima végigjátszása, hajózás, kirándulás, edzés, makettépítés stb. akármi... ha semmi nem tesz boldoggá akkor nem csak nem lehet rádhangolódni, hanem nagy eséllyel a baránő sem tesz boldoggá majd.
- A rossz szervezőkészség nem probléma, de a konkrét szélsőséges döntésképtelenség már az, nem jó hosszútávon vállalni a döntésképtelenért a felelősséget - de nem áthidalhatatlan baj, sok modern nő karakán és szereti ezt a helyzetet.
- Rengeteg ismerősöm talált introvertált barátnőt, sok extrovertált férfi meg egyik rövid kapcsolatból ugrik a másikba és nem tud kivel családot alapítani... dolgozhatsz azzal amid van.
- A hangulatingadozás lehet trauma vagy hormonális eredetű: ha szerinted ez olyan kóros, hogy elriaszt másokat, akkor érdemes pszichiáterhez fordulni - senki nem szereti azt, hogyha minden racionális előzmény nélkül valaki elkeseredik vagy mérges, stb. lesz és ez az állapot egy teljes életen át tart. Ez nem feltétlenül személyiségi jelleg, hanem egészségügyi probléma is lehet, melynek mértéke nem mindegy (pl. terhes nőknél gyakori tünet).
Hogyha azt gondolod, hogy ezek a tulajdonságok hátráltatnak az élet valamelyik területén, akkor miért a "kibúvó" tűnik könyebb megoldásnak? Nem hiszem el, hogy legalább a dolgok egy részét nem érzed problémának akár barátnővel, akár barátnő nélkül.
Pl. én igénytelen voltam, lassan elkezdtem többet adni magamra és jobban érzem magam. Nem lett párom még, de a közérzetem pozitív változásnak indult és nem pörgök annyira a témán.
Ha esetleg valami gyógyíthatatlan problémád van, akkor elnézést, abban az esetben viszont jobb ha a szakorvost kérdezed arról, hogyan lehet javítani az állapotodon.
Biztos van olyan, aki így elfogad :)
1. Én is az alkalmazotti létben érzem jól magam. Könnyebb nekem az, hogy 8-kor elkezdem a munkát, fél 5-kor meg befejezem és másnap nem is gondolok rá. Nem lennék jó vezető, se jó vállalkozó. Ez nekem nem hátrány párkapcsolatban.
2. Engem mondjuk speciel idegesít, ha valaki nehezen hoz döntéseket és nem jó szervező, mert én ennek az ellentéte vagyok. De van, akinek ez oké :)
3. Én extrovertált vagyok, de nekem is kevés barátom van és azok is mélyek, igaziak, utálom a small talkot és a felszínes kapcsolatokat. De a társaságtól töltődök fel, legyen az család, barátok, párkapcsolat. Úgyhogy a kapcsolati részében hasonlítunk, ha introvertált valaki, az nem zavar, ha szocfób, az nagyon.
4. Nekem is vannak néha hangulatingadozásaim és idegesítő is. Az kizáró ok, ha valaki nem tudja kezelni. Én egész jól kezelem, legalább is nem vetítem ki másra.
Úgyhogy annyira nem vagy rossz még nekem sem, másnak meg lehet, hogy az összes tetszik benned, vagy minimum elfogadja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!