Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek nincs elvárása, csak egy kilométeres lista arról mik azok. Mi az amit egy nő úgy gondol, hogy ő neki nyújtania kéne cserébe?
A lyukon kívül persze.
A kérdés nem troll-kérdés. A nőknek igenis van egy csomó elvárásuk, de úgy látom, ők úgy gondolják nekik semmit nem kell nyújtaniuk cserébe, esetleg egy lyukat ha "megérdemli" férfi...
Főleg nők válaszát várnám.
#20: "5%-át gondolom komolyan annak, amit írok."
tehát lényegében alakoskodsz / hazudozol?
"láthatóan az itteni nőnemű egyedek többsége még egy konkrét választ sem képes összehozni és gyakorlatilag 0 elvárást írtak le"
Úgy látom, neked még a kérdést sem sikerült értelmezned.
#19: Miért nehéz számodra elhinni, hogy egy férfinak van barátnője? Ha számodra nehéz elhinni, hogy aki mást mer gondolni, mint te 1-1 témáról és barátnője van, nem érzed úgy, hogy ideje lenne felkeresned egy pszichológust? Mert, valószínűleg valami nagyon elcsúszott az elmédben.
Igen, az általam felsorolt dolgok teljesen alapvetőek, legalábbis nálad, női szemmel. Meg még sok más nőnél is. Az más kérdés, hogy valahogy a gyakorlatban mégsem ez megy, itt meg főleg. Pl. eleve magad ki is húzhatod a jó beszélgetőpartner címszó alól, mivel nem vagy az. (Lásd: Nehezen hiszed el, hogy valakinek, aki neked nem szimpatikus, lehet barátnője.)
Szóval, ez ilyen. Mindenki, az incelek és a szélsőséges nők is, mint te, szeret magáról minden szépet és jót gondolni. A gyakorlatban, meg általában ez nagyon nem adott.
És még mindig nem vagyok incel és még mindig nem primitívséget toltam le... Fusd át kérlek, hogy hány nőnek sikerült a kérdésre valóban választ adnia és KONKRÉT dolgokat nyújtani, hogy mit ad. Hát, nekem sikerült.
Feleslegesen picsogtok itt, és semmi logika sincs benne, bár férfiaktól nem lehet várni.
Azon sírtok, kevés a nő, mert szinte mind kapcsolatban van. Na most, ha szint minden nő talált párt, akkor nagyon is reálisak az elvárásaik.
További szép estét és hisztit!
Na, hát erről beszélek... Megy a hiszti az incelek miatt, majd itt van egy 90% feletti női felhasználó, aki lazán idevágja a férfigyűlöletet. EZT éltetitek ám...
(Én mondjuk pont párkapcsolatban vagyok, ráadásul műszaki pályán elég nehezen boldogulnék logika nélkül, de ez természetesen az itteni "hősünket" nem érdekli.)
#26: "semmi logika sincs benne, bár férfiaktól nem lehet várni"
Ha ezt lemerné írni egy férfi a nőkkel szemben, már itt sírnátok, hogy incel és nőgyűlölő... Na, most hol vagytok? Egy nőnél miért nem akadtok ki?
#29: Ah, akkor férfiak ilyen szintű hozzászólásokra miért kapják meg a nőgyűlölő és incel jelzőt? :O
Az illető nő azért valószínűleg férfigyűlölő. Nem véletlen, hogy a férfiakról ilyen negatív és alaptalan általánosítást írt. És, ez itt elég alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!