Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek nincs elvárása, csak egy kilométeres lista arról mik azok. Mi az amit egy nő úgy gondol, hogy ő neki nyújtania kéne cserébe?
A lyukon kívül persze.
A kérdés nem troll-kérdés. A nőknek igenis van egy csomó elvárásuk, de úgy látom, ők úgy gondolják nekik semmit nem kell nyújtaniuk cserébe, esetleg egy lyukat ha "megérdemli" férfi...
Főleg nők válaszát várnám.
"férfigyűlöletet"
Semmi férfi gyűleletet nem írt senki. Ti ekézitek, szidjátok reggeltől estig a nőket. Olyan szinten szánalmas, amit itt csináltok, hogy szavak sincsenek rá.
Jézusom... Na, most van az a pont, hogy láthatóan tényleg elmebeteg nők gyűltek össze az oldalon. Ha egy férfi, akárcsak pár nőről negatívat mer írni, habzó szájjal támadjátok, hogy incel és nőgyűlölő. Most egy nő az összes férfiről írt egy negatívat, amit a gyűlölete táplált és kiakadtok, hogy a férfigyűlöletet valaki lemeri írni?
Ti egyáltalán gondolkoztok? Hozzám vágjátok, hogy szidom a nőket? Ne haragudjatok, én sehol nem szidtam a nőket. Ti pedig, akik naponta szidjátok a férfiakat és tapsoltok a férfiak alázásához (mert, most azt tettétek), nem tartoztok a nők közé. A nőkben van tartalom és nem az, amit ti közvetítettek.
Én gondolkozok igen, te veszed alapnak hogy aki neked ír az máshol azokat írja amiket idéztél.
Nekem mindegy mit gondolsz, arra próbáltam rávilágítani hogy a gyűlölet nem itt kezdődik, tök mindegy hogy nő vagy férfi írja. De a lényeg nem ment át.
#34: Azonnal átfog jönni a lényeg, hogyha ezt a szöveget befogod majd nyomni akkor is, amikor férfiakra kiabálják minden apróságért, hogy nőgyűlölők. Mert, valahogy ott nem tűnik fel az a szintű magyarázkodás, amit itt most lenyomtál.
Számodra mit jelent a férfigyűlölet vagy nőgyűlölet, ha nem azt, hogy az egyik nemről csak negatívan nyilatkozik egy illető? Vagy, szerinted az illető válaszoló azért nyilatkozik negatívan a férfiakról, mert szereti őket?
Elnézésedet kérem hogy nem vagyok ott minden kérdés alatt :D
Számomra a gyűlölet nem az általánosításnál kezdődik, de elfogadom ha nálad igen, nem vagyunk egyformák.
#37 csak a szokásos :D
Ráadásul múltkor, mikor valamelyik incel kiírta a szokásos debil kérdései közül az egyiket hatszázadik alkalommal, és beírtam neki alá, hogy talán ezt abbahagyhatná, a moderátorok az én válaszomat törölték, és nem az ő kérdését. Holott az én válaszomban semmi durváskodás nem volt, míg a kérdés vagy három ponton is megszegte a "szabályzatot".
Tiszta incel parádé van itt, komolyan. És még ők mondják, hogy "férfigyűlölők" itt a nők. Hát, inkább csak az incelekre allergiásak...
Saccperkábé 97%-át lehetne törölni ebben a kategóriában a kérdéseknek, a szabályzat alapján. Mind gyűlölködő okádék, ahogy ez is a lyukazással. Na de akkor szinte nem lenne kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!