Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azt mondják, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt mondják, hogy a nők igényei az egekben vannak, mit értenek az alatt? Más így tapasztalja amúgy, vagy ez is csak incel picsogas?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat olvasom, hogy mekkorák a nők igényei..de ha így lenne, nem lenne mindenféle külsejű és anyagi helyzetü férfinak barátnője. Bár, én csak a személyes mikrokörnyezetemből tudok kiindulni.

Ti mit tapasztaltok ilyen téren?

2022. febr. 15. 15:48
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
78%

60

Úgy értve nem ér, hogy én tisztában vagyok azzal, hogy senki nem fog egy anonim oldalon változtatni az elvárásain, preferenciáin azért, mert nekem nem tetszenek, és hülyeségnek tartom őket. Másrészt el is fogadom, hogy nem én szabom meg.

Követhetnétek ti is a példámat. :) Bár tök mind1, mert a ti szavatok sem ér xart sem, csak ti kapálóztok is ellene.

2022. febr. 16. 20:40
 62/63 anonim ***** válasza:
21%

61! Az megvan, hogy ez az oldal éppen azért létezik, hogy egymásnak tanácsokat, válaszokat adjunk? Tehát nyilván vannak sokan olyanok- az oldal felhasználói, elvileg te is ilyen vagy- aki itt ír ki kérdést, itt válaszol, pont mert érdekli az itteniek véleménye.

Mellesleg ahhoz képest, hogy neked ez mennyire nem számít csak vissza-vissza jössz.

2022. febr. 17. 23:05
 63/63 anonim ***** válasza:
36%

1. Igen, eredetileg erre van, de nagyon buta vagy, ha szerinted az ilyen kérdések alatt az emberek tényleg tanácsokat osztogatnak.

2. Aki kérdést ír ki, az általában kíváncsi a véleményekre. Nos, én nem írok ki kérdéseket. :D Ha valaki kérésre leírja válaszban az elvárásait, és ti soronként megpróbáljátok szétszedni és írogatjátok at élettelen h.ülyeségeiteket, akkor szerintetek tényleg a ti szavaitok szerint fog legközelebb párt választani? Komolyan ilyenben reménykedsz?

3. Ha valaki normálisan tanácsot kér egy konkrét szituációt illetően - amire eredetileg az oldal való amúgy - akkor szívesen adok tanácsot, aztán vagy megfogadja, vagy nem.

2022. febr. 18. 01:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!