Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azt mondják, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt mondják, hogy a nők igényei az egekben vannak, mit értenek az alatt? Más így tapasztalja amúgy, vagy ez is csak incel picsogas?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat olvasom, hogy mekkorák a nők igényei..de ha így lenne, nem lenne mindenféle külsejű és anyagi helyzetü férfinak barátnője. Bár, én csak a személyes mikrokörnyezetemből tudok kiindulni.

Ti mit tapasztaltok ilyen téren?

2022. febr. 15. 15:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
9%

#40: "Egyelőre siralmas a felhozatal azok közül, akiket személyesen ismerek."

Az illető kérdező a saját környezetét és társaságát, amiben ő is van, tehát, amihez ő is illik, a másik nemben siralmasnak találja. Ha ez nem elszállt, akkor mi az?

Olyat meg sehol sem írtam, hogy ne lehetnének elvárásai továbbra sem.

Egyébként, semmi baj azzal, ha egy nő jól megnézi, hogy kivel jön össze. De, láttál már az oldalon olyat, hogy nők vállalták volna, hogy valami az ő hibájuk lenne? Ha egyedül maradnak gyerekkel, akkor is a férfit hibáztatják... Ha senki sem elég jó nekik, akkor is. Ha a férfi csak szexre használja őket, mert jobb szintű náluk, hát akkor is ki a hibás szerintük? Természetesen a férfi.

2022. febr. 15. 19:42
 42/63 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ujjal mutogatni a másikra hogy ő a hibás, nemtől függetlenül gáz. Azt meg nem értem miért keresünk hibásokat ha társkeresésről van szó.
2022. febr. 15. 19:51
 43/63 anonim ***** válasza:
12%
#42 Csak akkor gáz ha a férfiaknak nem tetszik valami, ha a nő panaszkodik hogy "MIÉRT NINCS EGY NORMÁLIS PASI???" akkor mindenki rögtön bólogat.
2022. febr. 15. 20:18
 44/63 anonim ***** válasza:
82%
🤷🏻‍♀️ Szerintem mindkét esetben gáz, lehet saját véleményem anélkül hogy megmondanád milyen esetben gáz számomra?
2022. febr. 15. 20:20
 45/63 anonim ***** válasza:
12%
#44. Nem, sajnálom.
2022. febr. 15. 20:31
 46/63 anonim ***** válasza:
42%
Hol van az ég határa? Felrepülök megnézem hogy ott vannak-e az igényeik.
2022. febr. 15. 21:21
 47/63 anonim ***** válasza:
22%

Én incelként nem tapasztalom hogy a női igények magasak lennének.

Sokkal inkább azt hogy a nők nem képesek megfelelni az én igényeimnek, amik óriásiak: legyen egyedülálló (ez a legnehezebb kritérium), ne legyen r.banc (ez is elég gyakori hiba) ne legyen tehén (előfordul) meg nézzen ki valahogyan. Aztán van hogy azon bukik el hogy nőietlen, vagy csak nincs vonzalom részemről, vagy a részéről nem lehet mit csinálni (ez is elég gyakori)

Szóval a gyakorin a nők igényei az egekben persze, a valóságban azonban nem ezzel szokott gond lenni. Nem tetszik a képem, nem tetszik az ő képe, ilyen gondok vannak inkább. Az igényeikig el sem jutok soha igazából.

2022. febr. 15. 23:29
 48/63 anonim ***** válasza:
11%
#44: Oké, mindkét esetben gáz. Leírjátok itt és most mindenre, hogy mindkét eset így meg úgy. Továbbra is áll a kérdés: AKKOR HOL VAGYTOK MÁS ESETEKNÉL? Mert, pont ugyanaz a lepontozás jár a férfiaknak MINDEN kérdésnél, mint ami most volt.
2022. febr. 15. 23:51
 49/63 anonim ***** válasza:
18%
13! Én azt hittem a nökön gúnyolódsz! Erre beírod hogy ez olyan magas elvárás? Ez PONTOSAN AZ!
2022. febr. 16. 08:23
 50/63 anonim ***** válasza:
36%

49

Nem! Ezek nem magas elvárások! Egyebként ezek közül melyik a magas?

2022. febr. 16. 08:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!