Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt mondják, hogy a nők igényei az egekben vannak, mit értenek az alatt? Más így tapasztalja amúgy, vagy ez is csak incel picsogas?
Nagyon sokat olvasom, hogy mekkorák a nők igényei..de ha így lenne, nem lenne mindenféle külsejű és anyagi helyzetü férfinak barátnője. Bár, én csak a személyes mikrokörnyezetemből tudok kiindulni.
Ti mit tapasztaltok ilyen téren?
#22: Elárulnád, hogy én mégis mivel kategorizáltam be magam, mivel vergődök és miről írok ki kérdést? Mert incel nem vagyok, vergődés terén pontosan ugyanazt csinálom, mint te (válaszokat írok) és ez az utolsó kiírt kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
Az viszont feltűnt, hogy az olyan paranoid, mindenre incelező lények valóban nem kíváncsiak semmire a saját agymenésükön kívül, mint te. Tökéletesen passzoltok az incelekhez.
24 dettó ✌🏼
Amikor nem voltak elvárásaim, kivoltam használva rendesen. Most már körültekintőbb vagyok. Ha ez egyenlő azzal, hogy magasak az elvárásaim akkor legyenek azok. Engem nem izgat ki mit gondol, jogom van saját magamnak a legjobbat akarni aztán az én bajom ha nem jön össze.
Ne legyél együtt olyannal, akiről ilyen lesujtó véleménnyel vagy, hogy pocsék anya lenne.
Amúgy nyilván nem előre, de normális embereknél úgy működik, hogy kb 3 hónap, kicsit több vagy kevesebb, ha jön szerelem, mindent akarsz vele, amire amúgy vágynál egyedül is.
Ha nem jön, normális emberek kilépnek a kapcsolatból, keresnek mást.
28
Tudsz mutatni egy példát erre a hisztire?
#29: Fuss végig a női válaszokon. Ha nem akarod látni vagy szemellenzővel nézed, értelemszerűen teljesen felesleges bemásolnom bármelyik példát.
Gondolom, arra sincs ötleted, hogy az itteni hisztiket miért nem látom a való életben is és miért van az, hogy a való életben a nők többsége valamiért lazán elismeri, hogy igen, sokuknak elszálltak az elvárásaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!