Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azt mondják, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt mondják, hogy a nők igényei az egekben vannak, mit értenek az alatt? Más így tapasztalja amúgy, vagy ez is csak incel picsogas?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat olvasom, hogy mekkorák a nők igényei..de ha így lenne, nem lenne mindenféle külsejű és anyagi helyzetü férfinak barátnője. Bár, én csak a személyes mikrokörnyezetemből tudok kiindulni.

Ti mit tapasztaltok ilyen téren?

2022. febr. 15. 15:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
32%
#20: Agyhalott az, aki minden neki nem tetsző véleményre ráhúzza, hogy incel. Már lett itt belőletek egy paranoid réteg, amely mindenre és mindenkire incelt kiált.
2022. febr. 15. 16:42
 22/63 anonim ***** válasza:
75%
#21: Ti kategorizáltátok be magatokat, és ti vergődtök itt napi 20 hiszti kérdéssel. Amúgy a kutya se lenne kíváncsi rátok :D
2022. febr. 15. 16:44
 23/63 anonim ***** válasza:
48%

#22: Elárulnád, hogy én mégis mivel kategorizáltam be magam, mivel vergődök és miről írok ki kérdést? Mert incel nem vagyok, vergődés terén pontosan ugyanazt csinálom, mint te (válaszokat írok) és ez az utolsó kiírt kérdésem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

Az viszont feltűnt, hogy az olyan paranoid, mindenre incelező lények valóban nem kíváncsiak semmire a saját agymenésükön kívül, mint te. Tökéletesen passzoltok az incelekhez.

2022. febr. 15. 16:47
 24/63 anonim ***** válasza:
78%
Hmmm, érdekes, nekem pont azóta vannak magasabb elvárásaim, amióta helyrejött az énképem, és végre felfogom a saját értékeimet, valamint nem akarok minden szerencsétlent megmenteni, mint valami terézanyu. :)
2022. febr. 15. 16:49
 25/63 anonim ***** válasza:
79%

24 dettó ✌🏼

Amikor nem voltak elvárásaim, kivoltam használva rendesen. Most már körültekintőbb vagyok. Ha ez egyenlő azzal, hogy magasak az elvárásaim akkor legyenek azok. Engem nem izgat ki mit gondol, jogom van saját magamnak a legjobbat akarni aztán az én bajom ha nem jön össze.

2022. febr. 15. 16:59
 26/63 anonim ***** válasza:
52%
Nem magas elvárások, de nehogy már előre eldöntsem hogy akarok-e gyereket az adott nőtől. Lehet menetközbe kiderül hogy pocsék anya lenne! Inkább akkor azt mondom nem akarok gyereket soha.
2022. febr. 15. 17:21
 27/63 anonim ***** válasza:
91%

Ne legyél együtt olyannal, akiről ilyen lesujtó véleménnyel vagy, hogy pocsék anya lenne.

Amúgy nyilván nem előre, de normális embereknél úgy működik, hogy kb 3 hónap, kicsit több vagy kevesebb, ha jön szerelem, mindent akarsz vele, amire amúgy vágynál egyedül is.

Ha nem jön, normális emberek kilépnek a kapcsolatból, keresnek mást.

2022. febr. 15. 17:31
 28/63 anonim ***** válasza:
26%
Valaki elárulná, hogy az itteni nők miért vágják be a hisztit, ha valaki nem azt mondja rájuk, hogy igénytelenek?
2022. febr. 15. 17:38
 29/63 anonim ***** válasza:
84%

28

Tudsz mutatni egy példát erre a hisztire?

2022. febr. 15. 17:42
 30/63 anonim ***** válasza:
26%

#29: Fuss végig a női válaszokon. Ha nem akarod látni vagy szemellenzővel nézed, értelemszerűen teljesen felesleges bemásolnom bármelyik példát.

Gondolom, arra sincs ötleted, hogy az itteni hisztiket miért nem látom a való életben is és miért van az, hogy a való életben a nők többsége valamiért lazán elismeri, hogy igen, sokuknak elszálltak az elvárásaik.

2022. febr. 15. 17:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!