Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azt mondják, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt mondják, hogy a nők igényei az egekben vannak, mit értenek az alatt? Más így tapasztalja amúgy, vagy ez is csak incel picsogas?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat olvasom, hogy mekkorák a nők igényei..de ha így lenne, nem lenne mindenféle külsejű és anyagi helyzetü férfinak barátnője. Bár, én csak a személyes mikrokörnyezetemből tudok kiindulni.

Ti mit tapasztaltok ilyen téren?

2022. febr. 15. 15:48
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
70%
A probléma inkabb a férfiak elvarásaival vannak....Lsd Balazska
2022. febr. 15. 15:50
 2/63 A kérdező kommentje:

1

Ezalatt mit értesz pontosan? 🙂

2022. febr. 15. 15:54
 3/63 anonim ***** válasza:
81%

Az ingyenélő nőkön élősködők jelszava. Ez a véleményem.

Azt hiszik a nő a pótanyjuk aki majd ingyem eteti kiszolgálja mert ingyen lakik nala.

2022. febr. 15. 16:00
 4/63 anonim ***** válasza:
81%

Mindenkinek vannak igényeik.

Kinek több-kinek kevesebb. Ez pedig nagyban függ az addigi társadalmi berendezkedéstől. Lehet, hogy most atombunkónak tűnők, de szinte lehetetlen elképzelnem, hogy mondjuk egy igazi nőifelsőosztályvezető összejöjjön egy gyári munkás pasival, és itt messze nem a pénzről van szó. Sokkal inkább arról, hogy ki mennyire tanult és ambíciózus. És igen, én aki keményen tanulok és küzdök, nem akarok egy olyan ember mellé állni, aki megelégszik a raktárosi állásával és azzal, hogy napról napra él, mert tudom, hogy az én álmaimat, szárnyaimat, céljaimat is lehúzná. Hisz ilyenek vagyunk, több kutatás is kihozta, hogy sikeres emberek általában sikeres emberekkel veszik magukat körül.

Szóval én nem abban hiszek, hogy kinek van nagy igénye, és az mekkora, hanem abban, hogy akinek egy hatalmas igényű nő kell, az valószínűleg nem hozza azt a szintet, amit az a bizonyos nő elvár. És itt szint alatt nem csak fizetést, nem csak külsőt kell érteni, hanem főleg személyiséget.

No, az már megint más tál tészta, hogy van egy ún. "férfibüszkeség" és egyes hímneműek zokon vennék, ha párjuk többet keresne. Ez viszont fordítva nincs így, hisz a régi társadalom berögződése volt, hogy a férfi tartsa el a családot. Így nem csoda, hogy jelenleg a nők tudnak pénzesebb pasit találni, és nem fordítva, mikor azt eleve bukásként éli meg egy pár férfiú.

2022. febr. 15. 16:01
 5/63 anonim ***** válasza:
18%
Az a baj, hogy nagyon el van tolódva a kereslet/kínálat, így a nők azt várnak el amit nem szégyellenek.
2022. febr. 15. 16:10
 6/63 anonim ***** válasza:
40%

A nőknek egyre több lehetőségük lett, egyre kevésbé kellett átgondolniuk dolgokat, ezért értelemszerűen az elvárásaik is nőttek. Rengeteg nőé reális, de sokaké valóban elszállt.

És ez NEM incel picsogás. Ki lehet nyugodtan menni az utcára és lehet beszélgetni emberekkel. MINDENKI, aki nem vak, ezt teljesen nyíltan közli. Nőktől hallom, hogy hangoztatják, hogy elszálltak a nők igényei és sajnálják a férfiakat.

Meg persze, van a gyk., ahol a férfiak nagy része incel, a nők nagy része pedig egy megkeseredett nőnemű valami, akik gyomra nem veszi be a hétköznapokban bárhol hallgató dolgokat.

De, hogy konkrétumokat említsek:

- Rengeteg nő ismerősöm sír és panaszkodik, hogy nincs egy normális pasi sem. Ez persze, irreális, mivel pont ugyanannyi normális pasi van, mint nő. A pasik részéről az a gyakori panaszkodás, hogy esélyt sem kapnak ismerkedni.

- Jó pár olyan férfit ismerek, akik mondjuk 5 éve simán találtak lányokat, akár lazára, akár komolyra. Most egy részük alig talál, egy részük meg nem is talál. Ha ez nem azt jelenti, hogy elszálltak a nők igényei, akkor mégis mi?

- A tinder csajok... Jó pár olyan csajt ismerek, akiket tinderről a helyi menő srácok megdugnak. Végig megy rajtuk egy csomó top srác, miközben ők full átlagos lányok. Sírnak, hogy nem találnak megfelelő pasit és számukra a megfelelő azt jelenti, hogy mérföldekkel jobb, mint ők.

- Bónusz példa: Egyszer anyám kiakadt, hogy mennyi igénytelen, elhízott nőt lát helyes és jó kiállású srácokkal 30 alatt az utcán. Tudom, tudom... Az itteni nőnemű lények szerint mindenki, még anyám is egy incel és sikertelen férfi.

- Személyes tapasztalat: Teljesen átlagosan nézek ki. Netes ismerkedésből is voltak már kapcsolataim és kalandjaim és személyesből is. Szóval, nem lehet azt mondani, hogy az a csúnya kategória vagyok, akihez senki sem nyúlna. Na, hát felmentem tinderre 1 hónapra. 3 matchem lett, ebből 1 kamu, 1-ről ne is beszéljünk és 1 volt, akivel egy ideig beszéltünk, majd ghostingolt, amikor már le volt beszélve a találkozó. Azóta volt 1-2 lány, akit megismertem máshonnét és behúztam tinderen.

2022. febr. 15. 16:12
 7/63 anonim ***** válasza:
77%

5

És ez miért baj? Te is azt varsz el, amit akarsz

2022. febr. 15. 16:12
 8/63 anonim ***** válasza:
26%
#7: Mert így tökéletesen diszfunkcionális kapcsolatok alakulnak ki. Szerinted, irreális önképpel és elvárásokkal, hány embernek jön össze normális kapcsolat?
2022. febr. 15. 16:14
 9/63 anonim ***** válasza:
78%

A srác keres havi 250 ezret, autója nincs, lakása nincs, mamahotelben lakik, és szerinte a nő menjen vissza dolgozni szülés után egyből! Természetesen CSAK fiatal, vékony, széparcu nő johet szoba, legyen szexualisan tapasztalt de minimum szűz!

Mellette alkoholista!

És minden nő pénzéhes k..va!

2022. febr. 15. 16:17
 10/63 anonim ***** válasza:
41%
Balázska egy szélsőséges kivétel. Őt általánosnak beállítani... Bravó.
2022. febr. 15. 16:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!