Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt mondják, hogy a nők igényei az egekben vannak, mit értenek az alatt? Más így tapasztalja amúgy, vagy ez is csak incel picsogas?
Nagyon sokat olvasom, hogy mekkorák a nők igényei..de ha így lenne, nem lenne mindenféle külsejű és anyagi helyzetü férfinak barátnője. Bár, én csak a személyes mikrokörnyezetemből tudok kiindulni.
Ti mit tapasztaltok ilyen téren?
50! Akkor szedjük szét a pontokat!
"- Légy hatarozott, magabiztos,"
Ez egy "gumicsont", mert ez mindenkinek mást jelent! például ami egy embernek magabiztosság az a másiknak már beképzeltség és erőszakosság.
nem is szólva arról, hogy már első pontban arra kéred a férfiakat, hogy játszanak el egy szerepet, mert ahogy a nők sem biztosan sokszor abban, amit csinálnak úgy a férfiak sem, talán ez nem kéne, hogy meglepjen.
" Ne legyen gyereked, de akarj gyereket"
Tehát ha volt egy korábbi kapcsolatod és nem dobod el kis lurkót, akkor lúzer vagy, ugyanígy az a lehetőség, hogy nem minden férfi akar gyerekeket, eszedbe sem jut?
"légy családcentrikus" vs. "Állj ki mellettem, akár anyáddal szemben is" -ezt a két pontot, hogy békíted ki egymással? A családcentrikus embernek az anyja volt az első az életében, nem a barátnője, anyád egy van, barátnőd lehet sok másik...csak ezt látom kínos elfogadni, mellesleg aki a kedvedért dobja az anyját honnan tudod, hogy téged nem fog ha jön jobb? Meg eleve belegondolsz, hogy mennyire beteg elvárni ezt, hogy egy random barátnő fontosabb legyen a szüleidnél? Mert szerintem nem.
"- Megbízható
- Hűseges."
ezekre most nem írok semmit, ez ilyen nesze semmi fogd meg jól pontok.
"- Tudj bocsanatot kérni."
Ez megy mindenkinek, ha kétoldalú a dolog...
"- Ne csak azért akarj velek lenni, mert nincs jobb"
Van egy rossz hírem, mindenki azért van együtt az éppen aktuális párjával mert nincsen jobb! Te is, én is, mindenki! Ha mindenki leragadna az első párjánál, akkor eleve a kifejezés, hogy szakítás meg válás sem létezne, valójában te is tudod, hogy a párválasztást legfőképp meghatározó tényező, hogy éppen ki van kéznél. Valószínűleg mindenki nagy-nagy szerelme és tökéletes párja több száz vagy ezer kilométerre él tőled, és sosem találkozol vele...
" Legyen lakasod/élj egyedül és/vagy legyen megtakaritásod.
- Legyen jogsid, autód.
- Legyen egy normális allásod normális fizetessel"
Íme az egzisztenciális pontok, avagy "anőknemapénzremennneeeeek" vagyis de...
Első kérdés neked ez minden nőnek megvan? Csak, hogy fair legyen a játék egyrészt, másrészt például ha valaki abban a városban dolgozik, ahol a szülei laknak, akkor miért éljen külön? pláne ha nincsen saját családja?
Ugyanígy, mi ez a kocsi mánia sokaknál? Az egy használati tárgy! Ha én tök kopasz vagyok, -nem vagyok amúgy- akkor minek vegyek sampont meg hajszárítót, nem? Ha egyszer nincs szükség autóra, akkor miért legyen? Én például tökéletesen elvagyok a biciklijeimmel mega tömegközlekedéssel. most vegyen félmilláért valami tragacsot, hogy menőzhessek, hogy "vanverdakőegykőr"? Nyilván nem fogok, autója annak legyen, akinek SZÜKSÉGE VAN RÁ! ha tanyán laknék tíz kilométerre a legközelebbi várostól lenne kocsim, de ha egyszer nincsen szükségem rá, akkor minek?
Végül "normális állás" na ez a legjobb pont, az mi? 🤔 normális állás egy gyárban betanított munkásnak lenni is meg normális állás MTA doktornak lenni is, mindkettőért pénz jár, ma szerencsére ott tartunk, hogy már egy gyári melós is meg tud élni -ha nem is nagy lábon- a fizetéséből. Tehát itt megint az van, hogy ki, hogy lövi be a "normális állás" definícióját.
"- Végezetül: ne legyel incel"
Végezetül ez a pont úgy értelmetlen, ahogy van, szerinted valaki majd úgy próbálkozik egy nőnél, hogy "incel vagyok, jössz randira?" vagy hogy gondolod ezt?
52
Te pl incel vagy! A Nőt hibáztatod, mert nincs párkapcsolatod!
#53: Azt a mindenségit! Hát ez annyira komoly érv volt... Kb. mint amikor oviban a homokozóban beszólnak egymásnak a kisgyerekek...
Én nem vagyok incel, van barátnőm és mégis ellenem is ekkora érvelésre futotta csak.
Szerintetek, ha valaki "szétszedi" a mások által írt elvárásokat, akkor majd változni fog bármi is? Majd változtat az elvárásain? :D
Nem én írtam azt a választ, és nekem nagyrészt más elvárásaim vannak, mint neki, más a fontos, de ha az enyémeket "szednétek szét", csak jót röhögnék rajta.
53! Nem vagyok, ezt írtam is, ettől még irreális az, amire reagáltam.
55! Aki jókat röhög azon, ha szétszedik az elvárásait, az gyakorlatilag beismeri, hogy azokkal tényleg baj van vagy egyszerűen csak gyáva vitatkozni...egyik sem olyan, amire büszke lennék a helyedben.
üdv. 52 .válaszoló
ui. nyitott vagyok a vitára bárkivel, de ameddig "tyeincejvagymegéncakszétjöhgömmagam" szintű válaszokat kapok, addig fenntartásaim vannak a vitapartnereimmel kapcsolatban, mert ez a két válasz csak hiszti.
" Aki jókat röhög azon, ha szétszedik az elvárásait, az gyakorlatilag beismeri, hogy azokkal tényleg baj van vagy egyszerűen csak gyáva vitatkozni...egyik sem olyan, amire büszke lennék a helyedben."
Éppen ellenkezőleg.
Pontosan tudom, hogy semmi gond az elvárásaimmal, mivel tapasztalat és önismeret útján lettek azok, amik, ráadásul találtam olyan párt, aki megfelel ezeknek és szeretjük is egymást. Éppen ezért nem is vagyok gyáva vitatkozni, hanem részemről nincs is miről. Senki nem fog itt meggyőzni azzal, ha kiidézgetni, amiket írok és megpróbálja megmagyarázni, miért is van gond az összessel, nem fogok változtatni semmin, még akkor sem, ha vége lesz a kapcsolatomnak és szingli leszek.
Sehol nem írtam, hogy tökéletes vagyok, csak azt, hogy nem fogok engedni semmit az elvárásaimból, akkor sem, ha egyszer leírom őket és soronként idézgetitek és mindre magyarázzátok, hogy szerintetek ezért meg azért baromság. Főleg, hogy tudom, hogy nem irreálisak, mivel bőven léteznek olyan férfiak, köztük a párom is, valamint csak olyasmit várok el, amit én magam is nyújtok.
Nem tudom, mit vártok attól, hogy bárkinek az elvárásaival kötekedtek. Majd tudálékosan elmagyarázzátok, hogy miért nem jók, és akkor majd a ti értékrendetek szerint lesz legközelebb szerelmes az illető, vagy majd úgy kezd kapcsolatot?
Van olyan ember számomra is, akinek az enyémtől eltérő preferenciái vannak, és esetleg furák is nekem, mégsem állnék neki vergődni, soronként elemezgetni és olyan fantazmagóriákat szőni, hogy bármit is ér a szavam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!