Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt mondják, hogy a nők igényei az egekben vannak, mit értenek az alatt? Más így tapasztalja amúgy, vagy ez is csak incel picsogas?
Nagyon sokat olvasom, hogy mekkorák a nők igényei..de ha így lenne, nem lenne mindenféle külsejű és anyagi helyzetü férfinak barátnője. Bár, én csak a személyes mikrokörnyezetemből tudok kiindulni.
Ti mit tapasztaltok ilyen téren?
"Balázska egy szélsőséges kivétel"
Szélsőséges, de semmiképp nem kivétel. Sőt, gyakoribb, mint gondolnád.
#31: Pl. egyből az első válaszoló képtelen volt elfogadni a kérdést és hozott egy szélsőséges példát a másik nemből, hogy tessék, a férfiak rosszabbak.
#32: Igen, bizonyára a barátnőm és az exeim is azért voltak velem és mondták ezt maguktól, mert leakartak rázni.
Kedves #31-es, amint láthatod, én is egyből kaptam egy hisztis válaszolót.
Hahó, csajok! Erre a kérdésre miért nem találtatok rá? :O Nem akartátok szembeköpni magatokat vagy mi?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
#38: Tökéletes példa egy elszállt igényű nőre, de valahogy az itt tipródó nők ott nem tűntek fel és itt kb. nemlétezőként kezelnék az ilyen nőket.
Amúgy meg a szokásos: Reális válaszok lepontozása, férfiaknak való beszólás felpontozása, itteni fantazmagóriák etetése.
Mivan? A kérdésből ki se derült milyen igényei vannak a nőnek.
Illetve szerintem senki nem tagadja, hogy az EMBEREKNEK elvárásaik lennének a másik felé, jóhogy. Csak úgy nem kötöd össze senkivel az életedet. Max abban kételkedek én személy szerint, hogy magasok lennének az elvárások, de kinek mi.
Viszont azt nem értem, hogy olyat is olvasok, hogy a nők nem jól választanak partnert azért maradnak egyedül gyerekkel. Na mármost. Ha ez is a nők hibája, nem egyértelmű hogy jobban megnézik kivel jönnek össze és kivel nem? Mi a baj ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!