Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Valaki felvilágosítana?
Egy társkeresőn elkezdtem beszélgetni egy nagyon csinos lánnyal, akiről először azt hittem, hogy kamu profil, utána pedig azt, hogy insta követőket gyűjt. De mivel válaszolt, ezért beszéltem vele, miért ne alapon.
Amikor arról kérdeztem, hogy neki miért van szüksége társkeresőre, akkor azt mondta, hogy nagyon extrém igényei vannak, amikhez nem talál partnert. Nagy nehezen kihúztam belőle mik ezek az extrém igények. Azt mondta, hogy olyan feedee pasit akar maga mellé, aki bármire képes. Utánanéztem, de nem egész értem mi ennek a lényege. Valaki, aki jártas a témában, felvilágosítana?
Én már egyszer voltam egy ilyen kapcsolatban, korábban leírtam már, leírom ide is.
Olyanokat csinált, hogy kétszer annyit szedett, mint amennyit meg bírtam enni. Amikor már éreztem, hogy a torkomig ér a kaja, akkor hozott még valamit, egy fánkot, egy kis csokit és rávett, hogy valahogy magamba tuszkoljam. Vizet soha nem ittam, helyette mindig valami olyat, amiben kalória volt. Minden este úgy feküdtem le, hogy alvás előtt egy órával kipukkanásig ettem magam. Megtanított olyan ételekre, amikben 2x annyi a kalória, mint egy átlag kajában. Pár hét, 1-2 hónap kellett csak, hogy hozzászoktasson ehhez, utána csak hátradőlt és nézte amit magammal teszek. Ezzel az a legnagyobb baj, hogy minél jobban szenvedsz a súlyod alatt, ő annál jobban élvezi, és annál nehezebben szállsz ki belőle.
A kétkedőknek leírnám itt is, hogy nagyon is létezik ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!