Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki felvilágosítana engem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki felvilágosítana engem, hogy mi van a netes társkeresők hátterében?

Figyelt kérdés

Meguntam a Badoo-t és ehez hasonlót, felszínes és sablonos szövegek miatt, meg h ott mindenki szexet keres.

Beregisztráltam egy komoly társkeresőre. Az elején nem tudtam beállítani a kort h kikkel szeretnék ismerkedni, így harmincasként a rendszer beletett az 50-es 60-as férfiakhoz.

Olvasgattam milyen szépeket írogatnak lelki dolgokról, meg párkapcsolatokról, meg hogy ők milyen jó tulajdonságokkal rendelkeznek.

Meg hogy nekik nem számít a kor, de közben meg ezeknek a manusoknak a harmibcas huszonéves nőkre van beállítva a kor, és a legidősebb nő max taíz évvel fiatalabb lehet tőlük.

Ha ezek a manusok olyan jó partik, akkor a saját korosztályukban miért nem találnak nőt? Hisz akkor sok nőnek kellenének!

Olyat is írnak h kalandor nők kerüljék őket, mert csak komoly kapcsolatot keresnek! Ezen megint jót röhögtem, ha ott van egy bombázó testű nő aki csak szexet akar tőlük, akkor ne mondják már nekem azt h azt nem arra nem áll a cerka, és azt elhajtják! Ekkora hülyeséget!

Mi ez az egész? Ugyanazt csinálják mint a badoos fiatal pasik, h szexkapcsolatokra hajtanak, csak burkoltan teszik, ilyen lelki szövegbe álcázva?

De még nincs vége a megdöbbenésnek, véletlen benéztem egy szexpartnerkeresőbe (nem regisztráltam be!) csak kíváncsiságból körülnéztem. Pfff egy halom nő, kitárulkozva pcsáját mutogatva tárgyiasították magukat, amit nem értettem h nem szégyen ez nekik? Volt köztük gyönyörű fiatal testű huszonéves is, aki sok barát ! jelölt közül válogathatna!

És ugyaitt férfiak ugyanilyen pucéran romantikus szövegekkel! magukról, h ők milyen hűsegesek meg ...mik leszenk!

Az agyam el dobom, minek ez egy szexpartner keresőben?

Azt sem értem h akik a badoon a frkukat mutogatják, meg szexet kere3snek azok miért nem szexpartner keresőre regisztrálnak, a társkeresőket miért rontják el ezzel?

Vagy titkon mégis társat keresnek, arról álmodoznak, hogy eg yszupertestű nő majd lehengereli őket, akibe beleszeretnek? Addig a többit meg ahogymondani szokták a huszonévesek "dgják" (Elég durva h ők így hívják:( )

Akkor itt mind a három helyen más van mint ami látszik?

Vagy mi ez az egész? Sunyiság van? Próbálják a nőket manipulálgatni?

2019. jan. 10. 00:59
 1/8 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm azt mondta h szexpartner keresőben anők nem a szexre mennek hanem a pénzről szól, h hogy tudják a fickóból a pénzt kicsalogatni, és a szexxel hülyítik az agyát. (Kereslet-kínálat!)
2019. jan. 10. 01:03
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a szexpartnerkeresős nők akik képpel vannak fen fizetősek.
2019. jan. 10. 01:04
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
A válasz egyszerű. A hátterükben egy valami van: $$$$$
2019. jan. 10. 01:15
 4/8 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező nem tudom, hogy fiú vagy -e vagy lány, de hogy nem kaptál fszt/puncit, az már biztos! Mit vergődsz?

A társkeresőn komolytalan szélhámosak vannak! Ennyi. Görcsök, ahogy Dr. Csernus fogalmazna.

2019. jan. 10. 01:27
 5/8 anonim ***** válasza:
20%

"Ha ezek a manusok olyan jó partik, akkor a saját korosztályukban miért nem találnak nőt?"

Nem hiszem el hogy ezt el kell magyarázni, de ez olyan mintha azt kérdeznéd hogy valaki miért akar magának szép nőt mikor csúnyát is találhatna.

Olyat is írnak h kalandor nők kerüljék őket, mert csak komoly kapcsolatot keresnek! Ezen megint jót röhögtem, ha ott van egy bombázó testű nő aki csak szexet akar tőlük, akkor ne mondják már nekem azt h azt nem arra nem áll a cerka, és azt elhajtják! Ekkora hülyeséget!

"Mi ez az egész? Ugyanazt csinálják mint a badoos fiatal pasik, h szexkapcsolatokra hajtanak, csak burkoltan teszik, ilyen lelki szövegbe álcázva?"

Ez a te feltételezésed kérdező. Ha nincs min felháborodni kitalálsz magadnak okokat?

De egyébként egyetértek hogy mindenkinek egyenesebbnek kéne lenni de őszintén mit csodálkozol ilyeneken? Az emberek egy része ilyen szenny és ez az interneten szépen összegyűlik. Én nem törődnék vele a heleydben.

2019. jan. 10. 04:49
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

Kettő olyan szexpartnerkereső van a neten, ami nem kamuoldal. A kamuoldalt úgy értem, hogy nem az üzemeltetők gyűjtöttek fotókat lányokról és töltötték ki a bemutatkozószöveget és chatelnek helyettük. Ezeken a helyeken sokszor vannak főállású, fizetett operátorok, akiknek az az a dolguk, hogy a fiktív profilokról írogassanak.

Van még a prostis szexpartnerkereső, de azt mindenki ismeri, hogy ott semmi sincs ingyen.

A valódit pedig onnan lehet megismerni, hogy 100 férfira jut 5 nő és ott is általában 40-50 feletti, túlsúlyos, csúnyácska.

A többi, amiről írsz pedig ugyanezért van. Mert normális nő pont azért nem regisztrál szexpartnerkeresőre, mert abban a pillanatban amint kiírja, hogy ő szexet keres, annyian fognak ráírni, hogy nem tudja kezelni a mennyiséget és még ha jönne is olyan, aki tetszik neki, elveszik az üzenetáradatban.

De mivel nők között is van, aki csak azt keres, ezért ők a normál társkeresőket használják erre.

50 feletti férfi azért nem keres kalandorokat, mert általában stabil egzisztenciával rendelkezik és legtöbbször erre a korára már kiélte magát.

A farkukat agyilag éretlen emberek mutogatják. Onnan indult ki a dolog, hogy volt pár troll nô (mert nők között is vannak trollok), akik behülyítették a férfiak szerényebb agyi képességű tagjait, hogy ők élnek halnak a nagy szerszámért, esetleg olyan, kisebb szerszámmal megáldott egyed, akit már ért emiatt negatív tapasztalat és így próbálja már az elején tisztázni, hogy mire számíthat a nő, aki vele van.

2019. jan. 10. 06:14
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

Én a Badoon ismertem meg a páromat. 3 éve együtt vagyunk, jobban szeretjük egymást mint az elején.

De igazad van, a Badoo főleg szexpartner kereső. Jobb hijján ide regisztálnak.

Nem fogja kiírni senki hogy szexpartnert keres mert az oldalon lehetnek házastársak, munkatársak, barátok, rokonok. Kiírja hát hogy komolyat és ha úgy alakul akkor jön a nem komoly is. Ha meg olyan jön be aki komolyan gondolja akkor megy a hülyités az első pár dugásig.

Én a másik oldalt ismerem, 10 nőből 6-7 szexpartnert keres, persze ők sem ismerik el csak amikor összejön a kapcsolat akkor fenntartják magunka azt hogy mással is dughatnak.

2019. jan. 10. 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Sok luzernek nem jön be a valóság gondolja itt majd lesz v mi mer ez személytelen tér. Ennyi.
2019. jan. 10. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!