Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek a mai legjobban pörgő magyar társkeresők, amik még nincsenek extrém módon a nők hasznára kiélezve?
A fenti specifikáció miatt a tinder kiesik, mivel az egész szisztéma úgy van kitalálva, hogy a nőknek jó legyen. De ez valahol érthető is, mert nők nélkül nincsen heteró táskereső.
A love.hu nagy klasszik, de igencsak megfogyatkozott a látogatószám. Ez betudható annak, hogy még a hagyományos modon kell bonyolult adatlapokat töltögetni, és ez a mai modern embernek már túl nagy agyi megterhelést jelent.
A badoo.com régen jó volt, szerencsére megmaradt a maga kis egyszerü kelet európai stilusu lehúzós sémáinál (lévén, hogy orosz oldal), de sajnos többségében a társadalom alsóbb szegmenseibe tartozó emberek vannak fenn rajta :(
Randivonalon kicsit probálkoztam, de nem tetszett, hogy nincsen cset lehetőség. Nekem sajnos ez fontos lenne.
amiket ismertek, irjátok le nyugodtan!
Minden tarskereso ugyanugy mukodik mindket nemnek. A Tinder is ugyanazokat a lehetosegeket adja a ferfiaknak es noknek is.
"és ez a mai modern embernek már túl nagy agyi megterhelést jelent."
Itt most az elhulyulesre gondolsz?
igen, mert az emberek mennek a kisebb ellenállás irányába, és ami a legrosszabb, hogy sokan ezt egész életük során meg sem kérdőjelezik magukban tudatosan, csak hagyják, hogy megtörténjen.
az ugyanolyan lehetőségekről meg csak annyit, hogy vegyük példának a szórakozóhelyeket, ahol a nőknek ingyenes a belépő és íratlan szabályként a férfiak fizetnek.
"A Tinder is ugyanazokat a lehetosegeket adja a ferfiaknak es noknek is."
Ez nem igaz. A statisztikák szerint a női és férfi swipe-stratégiák eltérése miatt (férfiak: jobbra húzok mindenkit, aki egy kicsit is bejön; nők: csak a legjobb pasikat húzom jobbra) a Tinderen a nők felső 80%-a küzd a férfiak felső 20%-áért, és a férfiak alsó 20%-a a nők alsó 80%-áért.
Ha pasi vagy akkor teljesen felesleges társ-keresőznöd.
1. Általában a nők 90% nincs is fent mert ez nekik nem kell van választéka amúgy is.
2. A regisztráltak 90%-a pasi. Ha csak nem egy meleg srácot keresel egy forró análra. Semmi értelme a regisztrációnak. Képzeld úgy mint ha 10 pékség van egymás mellet de te nyitsz egy 11.-et. Minek ?
3. A pasik 90%-a úgy van vele h a valóságban nincs ideje ismerkedni így majd felmegy egy ilyen oldalra és majd ott összejön neki. Sokba nem reménykedj.
nem a levegőbe beszélek, mert én már sokat profitáltam társkeresőkből.
Mivel nagyon introvertált vagyok, igy élőben, társaságból kihalászni ismerkedésre lányok, nos ez nem megy.
1-1 felállásban elég jól be tudok hálózni nőket, akiket érdeklek. Mármint az adottságaimhoz képest. Mivel tudniillik én nem nézek ki jól, ugyhogy csak a szövegeléssel meg az "érdekes" gondolataimmal tudok bármilyen irányba vonzalmat kiváltani.
De semmi konvencionális. Én nem vagyok az állat pasi, és nem vagyok a lovag pasi, én nem vagyok a szürke pasi, én nem vagyok a kategórikus csodabogár SEM, és ezt meg is mondták nagyon sokan. Vannak nők, akik nem a hagyományos férfit keresik.
De persze nagyon nagyon nehéz igy érvényesülni.
#5: a lehetoseg ugyanaz.
Arrol nem a Tinder tehet, hogy a ferfiak szinte barmilyen lyukat meg akarnak dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!