Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek a mai legjobban pörgő magyar társkeresők, amik még nincsenek extrém módon a nők hasznára kiélezve?
A fenti specifikáció miatt a tinder kiesik, mivel az egész szisztéma úgy van kitalálva, hogy a nőknek jó legyen. De ez valahol érthető is, mert nők nélkül nincsen heteró táskereső.
A love.hu nagy klasszik, de igencsak megfogyatkozott a látogatószám. Ez betudható annak, hogy még a hagyományos modon kell bonyolult adatlapokat töltögetni, és ez a mai modern embernek már túl nagy agyi megterhelést jelent.
A badoo.com régen jó volt, szerencsére megmaradt a maga kis egyszerü kelet európai stilusu lehúzós sémáinál (lévén, hogy orosz oldal), de sajnos többségében a társadalom alsóbb szegmenseibe tartozó emberek vannak fenn rajta :(
Randivonalon kicsit probálkoztam, de nem tetszett, hogy nincsen cset lehetőség. Nekem sajnos ez fontos lenne.
amiket ismertek, irjátok le nyugodtan!
"Minden tarskereso ugyanugy mukodik mindket nemnek."
Ez nem igaz. Sok helyen ingyenes válaszolni a levélre, viszont az első levelet csak akkor tudod elindítani, ha fizetsz. És mivel a nők többsége azt a kényelmes elvet vallja a magáénak, hogy "majd a férfi...", az egyenlőség nem valósul meg.
Én a Randivonalon találtam meg a páromat. Nyáron esküdtünk:)
(Mondják, hogy kb. annyi valószínűsége volt, mint egy lottó ötösnek, de nekünk bejött.)
Nőként marhára könnyű kimondani, hogy "mi a társkeresőn jöttünk össze, azóta már össze is házasodtunk". Tééényleg?
Mert kiválasztottál a 200 udvarlód közül a számodra a legjobbat. Gratulálok, nagy feladat lehetett.
Férfioldalról nézve: 1000 levelet írtam, talán 2 válaszol és elküld melegebb éghajlatra.
Persze a jóképű bunkók meg egymás között cserélgetik a nőket... de a külső az nem számít nektek... hagyjuk.
nem a tarskereso oldal okozza ezt az erzest benned, hanem az a teny hogy a ferfiak nagyobb hangsulyt fektetnek a kulso fontossagara, es ezzel a nok majdhogy nem vissza is elnek
mig egy ferfinal a statusz, mennyire mesz a celjaid utan szamit(a kulso mellett), de mivel ezeket a tinderen nem latod, ez egy unfair elonyt ad a noknek, aki a legszebb=legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!