Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is változtak a társkeresők?
Sziasztok!
A kérdés elsősorban régi társkeresőkre vonatkozik.
Szerintetek is változtak ezek az oldalak az elmúlt évek alatt?
Régebben valahogy sokkal jobb volt a kínálat, akár külső, akár belső tekintetében is. Legalábbis szerintem.
Én jellemzően szűk körben tájékozódtam földrajzilag. Vidéki vagyok és a közelemben keresgettem.
30-as magára adó férfi vagyok, egyáltalán nem lepukkant. A környezetemben élőben jó pasinak tartanak. Véleményem szerint is viszonylag rendben vagyok.
Az vettem észre hogy a kifejezetten társkeresésre kitalált oldalakat elárasztották az igénytelen nők.
(Ha valakinél betalált, akkor megjegyezném, hogy ez csak észrevétel.)
Régebb óta társat, partnert, szexpartnert (nem prostikat)
keresők véleményére lennék kíváncsi.
Itt konkrétan a népszerű oldalak érdekelnek és elnézést kérek, de nem vagyok kíváncsi frusztrált előnytelen külsejű férfiak hisztijére.
#4 érdekes, én még soha sem küldtem a farkamról képet, pucér fotót se kértem (hanem a nő küldött magáról bár nem társkeresőn), cam "sex" nem szex, kell a francnak...
Azért vannak undorító barmok 95%-ban, mert te az olyanokra figyelsz fel...
32/F
A régi típusú társkeresőknek lejárt az idejük.
Totál semmi értelme annak, hogy ctrl+c, ctrl+v módszerrel a pasik ráírogassanak (titkon csak szex miatt) az ország túlfelén élő olyan nőkre, akik úgyis csesznek visszaírni.
Tinder pl kilövi ezt a két problémát. Csak olyat tudsz keresni, aki a közeledben van, csak annakbtudsz írni, akivel valóban bejöttök egymásnak.
És még abban is segít, hogy rájöjjenek az emberek, vagy jól néznek ki, vagy pedig a valóságban ismerkednek a személyiségüket előtérbe helyezve... esetleg olyan oldalon, ami inkább hobbihoz kapcsolódik, mint társkereséshez (közös érdeklődés mindig jó pont).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!