Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is változtak a társkeresők?
Sziasztok!
A kérdés elsősorban régi társkeresőkre vonatkozik.
Szerintetek is változtak ezek az oldalak az elmúlt évek alatt?
Régebben valahogy sokkal jobb volt a kínálat, akár külső, akár belső tekintetében is. Legalábbis szerintem.
Én jellemzően szűk körben tájékozódtam földrajzilag. Vidéki vagyok és a közelemben keresgettem.
30-as magára adó férfi vagyok, egyáltalán nem lepukkant. A környezetemben élőben jó pasinak tartanak. Véleményem szerint is viszonylag rendben vagyok.
Az vettem észre hogy a kifejezetten társkeresésre kitalált oldalakat elárasztották az igénytelen nők.
(Ha valakinél betalált, akkor megjegyezném, hogy ez csak észrevétel.)
Régebb óta társat, partnert, szexpartnert (nem prostikat)
keresők véleményére lennék kíváncsi.
Itt konkrétan a népszerű oldalak érdekelnek és elnézést kérek, de nem vagyok kíváncsi frusztrált előnytelen külsejű férfiak hisztijére.
A társkeresők szinte egytől-egyig, a lehúzásra mennek.
Tele vannak kamu regisztrációkkaé, és ha kapsz egy levelet egy dögös csajtól, csak extra fizetéssel tudsz válaszolni. Legfeljebb kapsz egy levelet hogy mégsem, vagy még azt sem.
Ha lenne egy korrekt ára, vagy ingyenes és sok reklámmal hogy eltartsa, akkor mindenki elégedett lehetne!
De kedves válaszolók nem kellene ennyire szemlélyeskedni. Maradjon meg valakinek a joga, másképp látni a világot.
Az tény hogy a nős férfiak sokszor csak dugni akarnak egy jót, mert otthon nincs szex. De szerencsére akadnak elhanyagolt asszonyok is, akik szintén jogosan, megkeresik a mindennapi betevőt, ha már a fér nem teszi be!
F/60
Szerintem ennyire nem nagy a gaz. A vilag felgyorsult, amint egy ertelmes megjelenik a huspiacon, azt hamar "elviszik", a tobbi meg ott marad. Ezert vannak sikeres talalkozasok, es ezert nem dolt meg ossze a rendszer. A videki resz nehezebb, kevesebben hasznaljak.
42F
hát mondjuk pasikból is egyre több az igénytelen
és a házas vagy kapcsoltban élő
és még büszke is rá h a háta mögött csalja a nejét/társát ...
ez az egyik csoport
a másik :
ahogy nézem a 30as pasik túl sokat várnak el ahhoz képest amit nyújtani tudnak
nem akarnak párkapcsolatot
nem akarnak felelősséget vállalni
nem akarnak összeköltözni
nem akarnak gyereket
nem akarnak semmilyen gondot
nem akarnak csak fullos barátnőt
nem akarnak tenni egy partnerét
nem akarnak a kapcsolatért tenni
kb amit akarnak az legyen egy nő aki alájuk fekszik szépen csendben mikor igényük van rá persze mindent vállaljon be szexuálisan de kb itt ki is merült a "kapcsolat" részükről - ezzel a hozzáállással nem csodálom h nem akar egy nő sem veletek lenni ...
pontosan ezért nem találok normális pasit normális párkapcsoltra
ez nem csak a társkeresőkön és az appokon de az életben is így van ...
Hát nem gondoltam volna azt hogy ennyi válasz jön erre a kérdésre. Főleg hogy ennyi nézőpontból.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!