Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is változtak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is változtak a társkeresők?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdés elsősorban régi társkeresőkre vonatkozik.

Szerintetek is változtak ezek az oldalak az elmúlt évek alatt?

Régebben valahogy sokkal jobb volt a kínálat, akár külső, akár belső tekintetében is. Legalábbis szerintem.

Én jellemzően szűk körben tájékozódtam földrajzilag. Vidéki vagyok és a közelemben keresgettem.

30-as magára adó férfi vagyok, egyáltalán nem lepukkant. A környezetemben élőben jó pasinak tartanak. Véleményem szerint is viszonylag rendben vagyok.

Az vettem észre hogy a kifejezetten társkeresésre kitalált oldalakat elárasztották az igénytelen nők.

(Ha valakinél betalált, akkor megjegyezném, hogy ez csak észrevétel.)

Régebb óta társat, partnert, szexpartnert (nem prostikat)

keresők véleményére lennék kíváncsi.

Itt konkrétan a népszerű oldalak érdekelnek és elnézést kérek, de nem vagyok kíváncsi frusztrált előnytelen külsejű férfiak hisztijére.

2019. jan. 1. 10:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%
#10 Aki rád írt, de nem nézett ki elég jól (tehát minimum a 90%-uk), annak viszont el sem olvastad az üzenetét.
2019. jan. 1. 12:37
 12/20 anonim ***** válasza:

A társkeresők szinte egytől-egyig, a lehúzásra mennek.

Tele vannak kamu regisztrációkkaé, és ha kapsz egy levelet egy dögös csajtól, csak extra fizetéssel tudsz válaszolni. Legfeljebb kapsz egy levelet hogy mégsem, vagy még azt sem.

Ha lenne egy korrekt ára, vagy ingyenes és sok reklámmal hogy eltartsa, akkor mindenki elégedett lehetne!

De kedves válaszolók nem kellene ennyire szemlélyeskedni. Maradjon meg valakinek a joga, másképp látni a világot.

Az tény hogy a nős férfiak sokszor csak dugni akarnak egy jót, mert otthon nincs szex. De szerencsére akadnak elhanyagolt asszonyok is, akik szintén jogosan, megkeresik a mindennapi betevőt, ha már a fér nem teszi be!

F/60

2019. jan. 1. 12:47
 13/20 Rockarc ***** válasza:

Szerintem ennyire nem nagy a gaz. A vilag felgyorsult, amint egy ertelmes megjelenik a huspiacon, azt hamar "elviszik", a tobbi meg ott marad. Ezert vannak sikeres talalkozasok, es ezert nem dolt meg ossze a rendszer. A videki resz nehezebb, kevesebben hasznaljak.

42F

2019. jan. 1. 12:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Minek vesződjön olyannal, aki nem jön be neki?
2019. jan. 1. 12:54
 15/20 anonim ***** válasza:
77%

hát mondjuk pasikból is egyre több az igénytelen

és a házas vagy kapcsoltban élő

és még büszke is rá h a háta mögött csalja a nejét/társát ...

ez az egyik csoport

a másik :

ahogy nézem a 30as pasik túl sokat várnak el ahhoz képest amit nyújtani tudnak

nem akarnak párkapcsolatot

nem akarnak felelősséget vállalni

nem akarnak összeköltözni

nem akarnak gyereket

nem akarnak semmilyen gondot

nem akarnak csak fullos barátnőt

nem akarnak tenni egy partnerét

nem akarnak a kapcsolatért tenni

kb amit akarnak az legyen egy nő aki alájuk fekszik szépen csendben mikor igényük van rá persze mindent vállaljon be szexuálisan de kb itt ki is merült a "kapcsolat" részükről - ezzel a hozzáállással nem csodálom h nem akar egy nő sem veletek lenni ...

pontosan ezért nem találok normális pasit normális párkapcsoltra

ez nem csak a társkeresőkön és az appokon de az életben is így van ...

2019. jan. 1. 13:44
 16/20 anonim ***** válasza:
#10 a sok normális üzenetre nem válaszolásnak ez az eredménye... már csak a trollok maradtak szinte. A többi feladta...
2019. jan. 1. 14:23
 17/20 anonim ***** válasza:
#15 A felsoroltak közül rám speciel egyik sem igaz, viszont nem nézek ki jól, ezért el sem olvasnád, ha írnék neked társkeresőn.
2019. jan. 1. 16:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Te sem írnál rá, ha nem tetszene.
2019. jan. 1. 18:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha a képei alapján süt róla, hogy sötét, mint az éjszaka, akkor valóban nem. Ha semmit nem ír magáról, akkor sem. Egyébként igen, de az előbbiekkel kizártam a társkeresős nők túlnyomó részét.
2019. jan. 1. 18:18
 20/20 A kérdező kommentje:

Hát nem gondoltam volna azt hogy ennyi válasz jön erre a kérdésre. Főleg hogy ennyi nézőpontból.

Köszönöm!

2019. jan. 4. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!