Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a 30 at betöltik, mások is változtak így?
Azt érzékelem magamon, hogy nem tudok tisztán rámosolyogni egy nekem tetsző idegen lányra ha rám néz. Egyszerűen nem megy. Valahogy ha őszintén magamba nézek, azt látom baromira megnőtt a saját énkép óvásom, az egóm, egyszerűen "nem bírnám elviselni, kezelni ha egy fiatal lány lenézne, lekezelően nézne, vagy flegmán". Ez már beteges igaz? ..hozzáteszem soha nem is volt még így barátnőm hogy én felszedtem volna egy lányt így akit én kinéztem. És talán az önbizalomhiány, fene tudja.
De régebben nem voltam ilyen, mintha most kiváltképp rágörcsöltem volna erre a "marhaságra".
Igen ez a jó hozzá állás. Csak én abban a fázisban vagyok hogy , baromira nehezemre esik. Persze ha jön egy kontakt a lány részéről, legyen az bármi, egy beszélgetés indítása már más a helyzet. Van mosoly.
De hogy valaki jön velem szemben és én mosolyogjak magamtól rá, egyszerűen nem megy. És én itt most kiváltképp a 20-22 éves lányokra gondolok. Pedig hányszor van bennem hogy "na.. dolgoznak a hormonok, az ösztön" megkívánom, tetszik..tudjátok.
Hát elég sok fiatal lányt látok inkább mintsem hozzám illőt korban. 18-20 évesek talán. És szépek nah.
1. olyan pedósnak érzem a helyzetet.
2. egy ilyen fiatal lánytól nehezen viselném el hogy "kimutatom mennyire tetszik, "megyek utána" aztán ő nagyban tesz rám.
Idősebb lányokkal sajnos nem nagyon látok környezetemben. És azért bennem is dúlnak a hormonok.
Persze igen, alap hogy valóban valóságban semmi de semmi veszteni valóm nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!