Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tegyünk erre pontot, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyünk erre pontot, most akkor ez hogy van?

Figyelt kérdés

- A nők folyton jönnek a "Nekem nem számít a pasi pénze." dumával.

- De közben elvárják a jó diplomát.

- Miközben meg kifejtik, hogy nekik nem a jó fizu, hanem a műveltség, olvasottság, és a szellemi partnerség kell.

- De valahogy mégsem a muzeológus, vagy az alsós tanító mellett látom a legjobb csajokat.

- Azt is sokan mondják itt, hogy őket nem kell eltartania a pasinak...de...akkor miért nem jó a 170-et kereső könyvtáros?

- Meg ez a "Csak a korosztályomban ismerkedem." Jó, rendben. De akkor hogyan és miért várja el sok lány egy még egyetemista sráctól, hogy anyagilag egy 40-es, minimum középvezető anyagi és társadalmi szintjén legyen?

- És mi van a "Ne költsön rám a pasi, külön kasszánk van." Rendben, de akkor miért nem vehet a pasid Harley motort, miért kell az árán nyaralnia menni, pláne veled?

2020. okt. 3. 21:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%

Az a baj, hogy rengeteg nő képtelen az őszinteségre. Vannak, akiknek tényleg nem számít a pénz és ezt korrektül el is mondják. Vannak, akiknek számít és ők ezt mondják el korrektül.

És vannak azok, akikről a kérdésed szól. Számít nekik a pénz, de nincs bennük annyi gerinc, hogy ezt korrektül felvállalják, mert félnek a társadalom véleményétől vagy magukat akarják jobbnak beállítani. Na, tőlük fogsz alibiszövegeket hallani.

Amúgy meg ezt itt felesleges megkérdezni. Az előbb volt egy kérdés, ahol a nő saját maga leírta, hogy milyen rosszul választ párt. Le lett írva, hogy rosszul választ párt. Aztán, egy nő felháborodott, hogy nehogymá' a nőket hibáztassák.

2020. okt. 3. 22:12
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Figy, ha hozol egy átlagos szintet, akkor találsz egy átlagos nőt. De ez a síránkozás annyira alja, hogy versenybe se tudsz szállni ezzel a mentalitással, semmilyen nőt nem kapsz.

Szedjél fel 10 kiló izmot. Nem kell hozzá pénz, nem kell hozzá diploma, csak akarat és cselekvés. A nőknek imponáló lesz, de nem az eredmény, hanem mert egyértelműen jelzi számukra, hogy olyan férfi vagy aki képes célokat kitűzni és elérni.

Soha nem lesz vonzó egy olyan férfi aki síránkozik és nem tesz semmit. Diplomás férfiak között is van rengeteg ilyen, ők azok akik max. aranyosak, de nem vonzóak.

frusztráció = nem menő

kemény munka = menő

2020. okt. 3. 22:14
 3/12 anonim ***** válasza:
33%

#2: Ebben mondjuk pont annyi csúsztatás van, mint a kérdésben.

- Az átlagos szint nem 10 kiló izom felszedése.

- Az izom nem azért vonzó, mert az illető célokat tűz ki és eléri, hanem mert jól néz ki.

- Frusztrált emberek is találhatnak társat.

- A kemény munka önmagában nem menő. Mesterdiplomás volt csoporttársam egyetemről szűz és soha nem kellett egy nőnek sem.

2020. okt. 3. 22:17
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

#2-esnek: Szerény véleményem szerint az izom önmagában nem fontos tényező szerintem.

Én 185 cm vagyok és 71 kg, a szemben lakó srác pedig hasonló magas, és kb. 85-90 kg, csupaizom tetkós kigyúrt állat, nem is rosszképű.

Mégis, soha nem láttam, hogy csaj lenne mellette, míg nekem meg soha nem volt gondom a csajozással.

Miért?

Én orvos vagyok, önálló lakásom van, kocsim van, jól keresek, és tudok intelligensen társalogni a lányokkal.

A srác pedig biztonsági őr és az apjával lakik a szemben levő lakásban.

Én azt gondolnám, hogy az izom nem árt, de azért kell mellé némi plusz is.

2020. okt. 3. 23:22
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Tele vagy sértödéssel és össze-vissza vagdalkozol!
2020. okt. 3. 23:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
most erre mit lehetne mondani? Szépnek mondott, kedves fuggetlen nő vagyok, átlag feletti IQ-val, 7 számjegyű fizetéssel, mégsem kellek a pasiknak merr nem vagyok modellalkat. A pasiknak is csak a külső számít...
2020. okt. 4. 06:50
 7/12 anonim ***** válasza:
65%

#6: Ha átlag feletti IQ-d van, akkor mi az oka annak, hogy nem vállalsz be heti 3 óra intenzív edzést személyi edzéssel?

A halálba nincs olyan, hogy egy nő ne legyen csinos ha sportol.

2020. okt. 4. 07:13
 8/12 anonim ***** válasza:
meg van rá az okom Balázs_Budapest
2020. okt. 4. 07:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Mi?
2020. okt. 4. 07:46
 10/12 anonim ***** válasza:
63%

#6 akkor nézzük csak:

Szépnek mondott -> ezt nő mondta vagy férfi?

kedves -> ez jó

fuggetlen nő vagyok -> attól függ. Ha feminista beképzelt akkor kösz nem, amúgy jó.

átlag feletti IQ-val -> ez jó ha igaz

7 számjegyű fizetéssel -> ez rengeteg pasit elriaszt, félnek hogy neked jobb lakásod/autód van. Komolyan.

mégsem kellek a pasiknak merr nem vagyok modellalkat -> lehet. De szerintem a 7 számjegyű fizetés sokkal nagyobb hátrány.

Remélem segítettem.

/F

2020. okt. 4. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!