Most akkor tegyünk pontot a végére! Harry Styles meleg, biszex vagy hetero?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 18. 18:51
1/8 anonim válasza:
Valószínű, hogy biszex, de nem tehetünk pontot a végére, mert konkrétan sosem nyilatkozta.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi 😊
2018. ápr. 19. 14:30
3/8 anonim válasza:
Addig nem tudunk a pontot a végére tenni, amíg ő maga nem mond semmit!
Mindenesetre heteró már biztosan nem, mivel szivárványos zászlóval táncolt a színpadon és arról énekelt, hogy pasival make out-ol (akárhogy is mondják ezt magyarul).
Szóval vagy bi vagy meleg...
Egyelőre nem tudni.
4/8 greendayfan2 válasza:
Ha jobban megnézzük azt a szivárványos zászlót akkor nem egyezik a melegekével.
Másrészt. Van barátnője. Camille Rowe.
/2018.07.09./
5/8 A kérdező kommentje:
De akkor mi Louissal az a sok csókos videó stb? Twitteres üzik?
2018. júl. 10. 10:15
6/8 anonim válasza:
Camille Rowe nem a barátnője, sose erősítették meg.
Szerintem biszex.
8/8 anonim válasza:
Harry valószínüleg biszex. Egyszer nyilatkozta, hogy sosem szeretné megbélyegezni magát, hogy a fiúkhoz vagy lányokhoz vonzódik, de a Medicine című dala, az LGBT-hez való viszonyulása stb. sok mindenről árulkodik. Szerintem biszex. Egyébként, róla meg Louisról konkrét smárolós képek sosem voltak igaziak. mind photoshop. Másrészről nem gondolnám, hogy volt köztük valaha rendes kapcsolat, max kipróbáltak dolgokat, fiatalon kíváncsi az ember, de sosem voltak kapcsolatban, csak legjobb barátok voltak, viszont a sok Larry pletyka miatt nagyon eltávolodtak egymástól. Vagy nem. Ki tudja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!