Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mit jelent? Valaki felvilág...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Valaki felvilágosítana?

Figyelt kérdés

Egy társkeresőn elkezdtem beszélgetni egy nagyon csinos lánnyal, akiről először azt hittem, hogy kamu profil, utána pedig azt, hogy insta követőket gyűjt. De mivel válaszolt, ezért beszéltem vele, miért ne alapon.

Amikor arról kérdeztem, hogy neki miért van szüksége társkeresőre, akkor azt mondta, hogy nagyon extrém igényei vannak, amikhez nem talál partnert. Nagy nehezen kihúztam belőle mik ezek az extrém igények. Azt mondta, hogy olyan feedee pasit akar maga mellé, aki bármire képes. Utánanéztem, de nem egész értem mi ennek a lényege. Valaki, aki jártas a témában, felvilágosítana?

2022. febr. 15. 10:35
1 2 3
 1/22 NTBS ***** válasza:
94%
Mi lenne, ha őt magát kérdeznéd meg, hogy pontosan mit akar. Aztán eldöntöd, hogy meg tudod tenni érte vagy sem. Amit itt kapsz válaszként, az nem biztos, hogy annak a lánynak is az kell.
2022. febr. 15. 10:45
 2/22 anonim ***** válasza:
52%

"feedee pasi"

hugecc én mára bezárom a gyékát, kiégett az agyam

2022. febr. 15. 10:48
 3/22 A kérdező kommentje:
Azt a választ kaptam, hogy nézzek előbb utána, és akkor beszélgetünk róla
2022. febr. 15. 10:50
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Arra izgul, hogy a pasija extrém kövérre hízzon 2-400kg.
2022. febr. 15. 10:58
 5/22 anonim ***** válasza:

Kiváncsisagbol beirtam a googliba, de nem ad ki semmit...

De en is olyasmire gondolok mint amit #4 mond. Es az elég gáz

2022. febr. 15. 11:09
 6/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez kamukérdés, mert ezzel nem sok nő foglalkozik, itt is csak 1, max. 2 pasi...
2022. febr. 15. 11:19
 7/22 anonim ***** válasza:

Én megtaláltam guglin, egyszeruen gyengek vagytok a keresésben.

4#-es leírta

2022. febr. 15. 11:34
 8/22 anonim ***** válasza:
9%
Amúgy troll akivel beszéltel
2022. febr. 15. 11:34
 9/22 anonim ***** válasza:
Angolul írja a gugli. Amit a négyes írt. Arra izgul ha hízlalhat egy pasit.
2022. febr. 15. 11:52
 10/22 A kérdező kommentje:

Oké, felizgul arra, ha majd feljön rám pár kiló. De ennek mi köze van egy kapcsolathoz? Vagy csak el kell fogadnom ezt a furcsaságát?

#8: kezdem én is azt hinni :D

2022. febr. 15. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!