Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felvilágosítana valaki? (a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvilágosítana valaki? (a kérdésed túl rövid. Blabla)

Figyelt kérdés

Ha egy férfi nem megy oda egy nőhöz, aki tetszik neki, akkor a férfi egy félős punci, aki nem mer kezdeményezni.

Ha egy férfi odamegy egy nőhöz, aki tetszik neki, akkor a férfi egy nyomulós paraszt, aki nem ismeri a 3 lépés szabályát.

Ha egy férfit visszautasítanak, akkor az azért van, mert a férfi nem magát adja, hanem eljátszik egy szerepet.

Ha egy férfit visszautasítanak, akkor az azért van, mert a férfi nem hajlandó megváltozni, inkább önző módon ragaszkodik a saját perszónájához.

Ha egy férfi sokat edz, akkor biztos azért tesz, mert a fejében és a nadrágjában nincs elég "izom", amivel boldoggá tehetne egy nőt.

Ha egy férfi nem edz, akkor egy büdös lusta disznó, aki elhanyagolja magát.

Ha egy férfinek elvárásai vannak a nővel szemben, akkor ő egy maximalista köcsögduda, akinek nagyobban az elvárásai, mint a Yale-nek a felvételijén.

Ha egy férfinek nincsenek elvárásai a nővel szemben, akkor ő halálosan igénytelen és/vagy hazudik.

Ha egy férfi ad a megjelenésére, akkor nyilván egy felszínes véglény, akinek a külső számít csak.

Ha egy férfi nem igazán ad a külsejére, akkor valószínűleg egy híd alatt nevelkedett és jobban is jár, ha az említett helyen keres magának inkább valakit.

Ha egy férfi sokat tanul, akkor biztos egy élettelen, otthon ülő szobanövény, aki az anyján kívül (akinek mellesleg az alagsorában lakik) senkivel se beszél.

Ha egy férfi nem igazán tanul, akkor ő egy tudatlan paraszt, akinél még azok a kecskék is okosabbak, akiket reggelente a ganézás után megfej.

Hogy minek is írtam le ezeket? Nos egyrészt mert vasárnap délelőtt van és semmi dolgom, másrészt meg azért, mert ezek közül mindegyiket megkaptam már az arcomba lányoktól/nőktől/hölgyektől/asszonyoktól/pokémonoktól és nem igazán értem, hogy most mi van. Nem vagyok egy Forrest Gump, de ezen a ponton meg vagyok lőve, mert sok (nem az összes, erről szó sincs, de tagadhatatlanul sok - a szerk.) nő úgy viselkedik, mint a finnyás kisgyerek az etetőszékben, akinek mindig van valami kifogása az elé rakott kajákat illetően. Távolról sem vagyok tökéletes, sőt eleve nem is hiszek a tökéletességben, de valahogy az esetek jó részében, amikor ismerkedésre adom a tudatlan kis fejemet, mindig megkapom, hogy az ellenkezőjét kellett volna csinálnom annak, amit épp tettem, ám amikor megteszem az ellenkezőjét, akkor meg az a gond. Tudom, az emberek ízlése relatív, de azért vannak olyan sarokövek, amik nagyjából megegyeznek mindenkinél.

2015. szept. 6. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi is a kérdésed akkor most? Csakmert már választ is kaptál a magyarázatodban.
2015. szept. 6. 10:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát nemtom. Sztem a lazaság, meg a humor az minden csajnak bejön,bennem legalábbis ezeket szokták szeretni, de persze önmagában ez kevés(vagy csak haveri szintre elég), szval kell szerencse meg kisugárzás is, hogy vonzódjanak hozzád. Hát evvan, szerencsén múlik az egész, azok a lányok akik vonzódtak hozzám, a hibámmal együtt is elfogadtak olyannak amilyen vagyok, akik viszont nem, azok előtt a fejem tetejére is állhattam. Hát ilyen ez élet azt cső. Az a fránya kémia.
2015. szept. 6. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Jót nevettem, köszönöm😂. Van benne némi igazság. Miszerint a nőknek semmi sem jó😉. De nem is megérteni kell őket, hanem szeretni. Legalábbis azt, aki hagyja magát.
2015. szept. 6. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Most mindenből felsoroltad a végleteket, ügyesen. Ugye tudod, hogy körülbelül az ember tinédzser kora végére már kinövi azt, hogy mindent feketén és fehéren lát? Tehát én azt mondom, a problémáidat majd megoldja az idő, előbb nőj fel.
2015. szept. 6. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Kíváncsiva tettel :D L
2015. szept. 6. 12:20
 6/6 nakicsoda válasza:

Végletes némelyik kijelentés, de soknak van jó alapja. nekem tetszik a logikai gondolatmeneted. Statisztikákkal toldanám még meg azt a dolgot, pl HA ODAMEGY akkor 10ből 3 nő elküldte. És akkor ki lehetne következtetni a tuti csajozós receptet :)

Mindenesetre nekem meg az a gondom hogy "aki tetszik az nem akar engem, aki nem az meg igen"

Fene se érti mit csinálok rosszul :(

2015. szept. 6. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!