Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott valami santit ha egy intelligens es szep 22 eves lanynak nem volt meg parkapcsolata?
Nekem pl 23 évesen volt először és azóta is tart. Korábban is lett volna lehetőségem, de nem akartam. Jól el voltam egyedül.
A környezetemben (pl suli) azt láttam, hogy mindenki váltogatja a partnerét rövid időn belül. Bőgnek, depiznek. Huszonévesen következik anyós dráma, szüljél és legyél szingli anya mert apuci meggondolta magát/a gyerekkel 2 gyereked lett, mert apjok egy életképtelen lúzer aki éppen hogy a s3ggét ki tudja törölni egyedül, de egy szelet kenyeret már nem tud megkenni dilemma.
Na ezek nem vonzottak. Jobb egyedül. A felsorolt esetekben a pasi inkább egy kolonc, teher, nyűg...
Inkább kivártam, és idősebben, de találtam egy hozzám valót.
Több oka is lehet:
1. Nem akar elköteleződni, de ha valóban szép, akkor szinte biztosan van (akár több) pasi is akivel összejár. Csak te ezt nem látod
2. Irreálisan magasak az elvárásai, szőke herceg fehér lobon szindróma és emellé még prűd is.
3. Mással foglalkozott, tanulás, munka, családi problémák lekötötték minden energiáját és idejét.
4. Egyszerűen nem érdekli a dolog (még), nagyon válogatós és a megfelelőre vár.
5. Nagyon visszahúzódó, nincs szociális élete.
És ezeken kívül még nagyon sok oka lehet a dolognak.
Hétvégén beszélgettem egy nagyon szép lánnyal, teljesen normális felfogású csaj volt. Egy kapcsolata volt (van) életében, 5 éve együtt van egy olyan férfivel aki szarik rá, abszolút nem foglalkozik vele. Megkérdeztem ,hogy akkor miért van vele: a válasz az volt, mert szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!