Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott valami santit ha egy intelligens es szep 22 eves lanynak nem volt meg parkapcsolata?
Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 18:28
1/18 anonim válasza:
Lehet, hogy simán nem akart. Ismerek olyat aki 28 éves nő és szintén nem volt neki, mert nem is akart sosem. És nagyon helyesen az emberi kapcsolatokat cicákkal helyettesíti, nagyon aranyosak a macsekjai, sokszor küld róluk videókat, képeket. A macskák nem bántják úgy, ahogy a valódi emberek tették.
2/18 anonim válasza:
Nem akar párkapcsolatot vagy zárkózott vagy extra magas igényei vannak. Vagy sérült a lelke (pl. a szülei miatt).
3/18 anonim válasza:
Ertelmesebb dolog tanulni(diploma,nyelvek stb),mint beleugrani egy parkapcsolatba. 22 evesen meg egyetemista a lany nyilvan,eli a gondtalan eletet.
4/18 anonim válasza:
Egy szerelmes társsal nem lehet gondtalan életet élni?
5/18 anonim válasza:
Ismertem 40-es nőt, akit senki nem látott a környezetében pasival, sosem volt kapcsolata.
De valójában 3-4 pasija volt egyszerre, csak nősek, fiatalok, és nem vitte őket haza.
6/18 anonim válasza:
Nem. Lehet, hogy még nem futott össze olyannal akivel kölcsönösen úgy érezték, ebből lehetne valami. Vagy még másra koncentrál az életében, vagy éppen úgy is tervezi, hogy egyedül akar élni. Egyik esetben sem sántít semmi. Ez kb. olyan kérdés amit a Marinénik szoktak feltenni a falu szélén.
7/18 anonim válasza:
Szerintem nincs benne semmi különös, nekem 20 évesen volt először, nem azért, mert nem lehetett volna, csak nem akartam.
8/18 anonim válasza:
Ha vágyott rá, és aktívan ismerkedett, akkor igen, különös.
9/18 anonim válasza:
Nem. Én vallásos neveltetésű körökben mozgok és itt egészen gyakori volt, hogy sokaknak 20-huszonpár évesen lett először kapcsolata helyes, normális csajoknak is. A kevésbé kapósak közül pedig sokaknak még később vagy nem. És itt az sem dívott, hogy az emberek pl. bulikban részegeskedjenek vagy össze-vissza keféljenek tizenéves koruktól.
10/18 anonim válasza:
Én általában ezt nagyon nehéz, időigényes szakot végzőknél látom, mint pl. orvostanhallgatók.
Nem biztos, hogy szakon belül megtetszik nekik valaki, egy külsős ember pedig nehezen tudja elfogadni, hogy nem érnek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!