Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehéz intelligens párt találnod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz intelligens párt találnod?

Figyelt kérdés
Az intelligencia szubjektív, de kb. azt értem alatta, hogy akivel szinte minden főbb problémádat meg tudod beszélni.

2021. okt. 2. 09:38
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok és nehéz intelligens párt találni
Férfi vagyok és könnyű intelligens párt találni
Nő vagyok és nehéz intelligens párt találni
Nő vagyok és könnyű intelligens párt találni
60 szavazat
1 2
 1/15 harebell ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy minden problémámat meg tudjam vele beszélni, megfelelő érzelmi intelligencia kell, ilyet nem könnyű találni. Ahhoz, hogy bármiről el tudjak beszélgetni vele, az intelligencia mellett az kell, hogy egy hullámhosszon legyünk, passzoljon a személyiségünk, na nekem ez (volt) a legnehezebb. Amúgy intelligens, okos és/vagy művelt embert nem túl nehéz találni, de az még nagyon kevés egy kapcsolathoz.
2021. okt. 2. 09:51
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Nemnehéz
2021. okt. 2. 09:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Az intelligencia csak egy tényező. Okos, művelt, tájékozott férfit nehéz találni, akivel sok mindenről széles körűen el lehet beszélgetni. Vannak ilyen csacsogós pasik, de ők általában butuskák, azok, akik okosak, sokszor szakbarbárok és nem műveltek (sok mérnők,IT szakember ilyen) és végül az EQ hiánya minden egyebet tönkre tud tenni.
2021. okt. 2. 09:55
 4/15 anonim ***** válasza:
21%
Nem csoda hogy nehez intelligens part talalni ha bulikba mennek ismerkedni agyhalott partyarcokkal es nem a BME fizika szakara
2021. okt. 2. 09:57
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
Elég nehéz volt... Szerencsére múlt idő. 5 évembe telt. A jó hír, hogy aki intelligens, arról az első perctől tudod, hogy az. Amint elkezdtek beszélni, érzed, hogy "magadfajtát" választottál. Már ha te is intelligens vagy. Ha nem, akkor minek neked ilyen partner? Úgysem tudod értékelni és úgysem vagy szellemileg kielégítő.
2021. okt. 2. 10:01
 6/15 anonim ***** válasza:
96%

Látom te sem jártál egyetem közelében. Az, hogy valaki le tudja tenni a valagát és szorgalmas (mert a legtöbb szakhoz ennyi kell), nem jelenti azt, hogy intelligens is. Én műszaki szakon végeztem, alkalmazott matematikus mesterképzésen folytattam. Hadd ne írjam körül, milyen évfolyamtársakkal végeztem... Volt kivétel, voltak jó képességű emberek, de volt bőven olyan is, akibe annyi intelligencia nem szorult, hogy egy egyszerű keresést végrehajtson önállóan.

Ellenben házibulikban meglepően sok értelmes embert ismertem meg. Diplomásnak általában diplomás a haverja, az meg egy kicsit nagyobb merítés, nagyobb eséllyel arra, hogy találsz valakit, akinek nem csak a seggelés megy, hanem életképes is. Mert az intelligencia azt is implikálja, hogy valaki jól boldogul az életben, talpraesett és nem feltétlenül introvertált.

2021. okt. 2. 10:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
nehez igen. de meg ha az intelligencia stimmel is, nagyon sokmindenen elcsuszhat a dolog.
2021. okt. 2. 10:25
 8/15 anonim ***** válasza:
45%

draga 6os.

igazad van azok a retardalt fizika es matek hallgatok csak az emberek 98 szazalekanal okosabbak. mekkora hulyek.

[link]

2021. okt. 2. 10:29
 9/15 anonim ***** válasza:
96%
Az érzelmi intelligencia hiányzik leginkább. Hiába vagy több diplomás, ha az eq-d a nullához közelít. Rengeteg ilyen van, és emiatt nehéz párt találni. Nem a tudással van a baj, sok okos, tanult ember van.
2021. okt. 2. 10:51
 10/15 anonim ***** válasza:
63%

#8 Az IQ szint nem jelent sokat, ha emberi kapcsolatokról van szó. A legtöbb ép értelmű autistának nagyon magas az IQ szintje és mégis alkalmatlanok emberi kapcsolatokra, normális beszélgetésekre, amennyiben nem matematikai problémákról vagy vonat menetrendekről van szó.

Az IQ szint csak annyiban számít, hogy jó eséllyel legyen 100 körül, vagy afölött. Attól lehet egy emberrel jól elbeszélgetni, hogy tájékozott, művelt és magas érzelmi intelligenciával rendelkezik, nem csak nyomatja a tudományos tényeket, hanem érdekli a másik személy, az érzései, a gondolatai.

2021. okt. 2. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!