Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz intelligens párt találnod?
Látom te sem jártál egyetem közelében. Az, hogy valaki le tudja tenni a valagát és szorgalmas (mert a legtöbb szakhoz ennyi kell), nem jelenti azt, hogy intelligens is. Én műszaki szakon végeztem, alkalmazott matematikus mesterképzésen folytattam. Hadd ne írjam körül, milyen évfolyamtársakkal végeztem... Volt kivétel, voltak jó képességű emberek, de volt bőven olyan is, akibe annyi intelligencia nem szorult, hogy egy egyszerű keresést végrehajtson önállóan.
Ellenben házibulikban meglepően sok értelmes embert ismertem meg. Diplomásnak általában diplomás a haverja, az meg egy kicsit nagyobb merítés, nagyobb eséllyel arra, hogy találsz valakit, akinek nem csak a seggelés megy, hanem életképes is. Mert az intelligencia azt is implikálja, hogy valaki jól boldogul az életben, talpraesett és nem feltétlenül introvertált.
draga 6os.
igazad van azok a retardalt fizika es matek hallgatok csak az emberek 98 szazalekanal okosabbak. mekkora hulyek.
#8 Az IQ szint nem jelent sokat, ha emberi kapcsolatokról van szó. A legtöbb ép értelmű autistának nagyon magas az IQ szintje és mégis alkalmatlanok emberi kapcsolatokra, normális beszélgetésekre, amennyiben nem matematikai problémákról vagy vonat menetrendekről van szó.
Az IQ szint csak annyiban számít, hogy jó eséllyel legyen 100 körül, vagy afölött. Attól lehet egy emberrel jól elbeszélgetni, hogy tájékozott, művelt és magas érzelmi intelligenciával rendelkezik, nem csak nyomatja a tudományos tényeket, hanem érdekli a másik személy, az érzései, a gondolatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!