Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehéz intelligens párt találnod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz intelligens párt találnod?

Figyelt kérdés
Az intelligencia szubjektív, de kb. azt értem alatta, hogy akivel szinte minden főbb problémádat meg tudod beszélni.

2021. okt. 2. 09:38
1 2
 11/15 anonim válasza:
65%
Bármilyet nehéz találni, mármint nekem.
2021. okt. 2. 12:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint nehéz olyat találni, hogy érdekelje a problémám és/vagy végig is hallgasson. De, ja, ehhez EQ is kell, abban meg a férfiak nem mindig állnak jól.
2021. okt. 2. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Rettenetesen nehéz, mondhatni kilátástalan. Fiatal koromban könnyen ment, intelligens férfiak vettek körül (a Fazekasba jártam spec. mat.-ra, onnantól kezdve évtizedeken át, egyetemen, munkában is). Most azonban ötvenhez közeledve, a férjem halála után szembesülnöm kellett azzal, hogy habár rengeteg intelligens férfit ismerek, olyat, aki korban hozzám illene, és ne lenne házas, szinte csak olyat, aki meleg vagy pap.
2021. okt. 2. 13:00
 14/15 anonim ***** válasza:
46%
Férfiként bármilyen női ismeretséget is nehéz találni, IQ szinttől függetlenül is!
2021. okt. 2. 17:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Amelyik lány intelligens, az általában menekül tőlem.

21F

2021. okt. 4. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!