Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves agglegény mit ronthatott el, hogy nincs
barátnője, miért nem adja meg a sors, hogy végre
találjon valakit?
Hogyan lehet valaki ilyen béna?
Figyelt kérdés
Azt mondják, szakállas hapsik bejönnek a nőknek, vagy nem? Rossz a személyiségem, nem tudok kezdeményezni, mi lehet a baj, csúnya vagyok...?
#30: akár összetett a probléma, akár nem, nem várhatod el a másiktól, hogy a te gyerekkorodban összeszedett, és ami a legfontosabb: eddig fel nem dolgozott lelki terheiden osztozzon, azoknak a következményeit viselje. Mert aki közeli kapcsolatba kerül egy traumatizált, de az érzelmi gyógyulásáért eddig semmiféle erőfeszítést nem tett emberrel, az óhatatlanul szintén sérülni fog.
2022. febr. 13. 21:44
33/49 A kérdező kommentje:
32-es akkor menjek el pszichológushoz, és ő majd megmondja a tutit, egy próbát megér.
2022. febr. 13. 21:47
34/49 anonim válasza:
#33: nem, ha azt várod tőle, hogy ő megmondja a tutit, te meg passzívan nem csinálsz semmit, akkor nem érdemes elpocsékolni a pénzedet meg az idődet.
2022. febr. 13. 21:49
35/49 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy rávezet dolgokra.
2022. febr. 13. 22:01
36/49 anonim válasza:
Mármint hogy ő úgymond rávezet dolgokra, és ennyi?
2022. febr. 13. 22:14
37/49 anonim válasza:
"Úgy gondoltam, hogy rávezet dolgokra."
Ilyesmit nem vállal senki. Ha elmondanád, hogy ezt várod tőle a pénzedért cserébe, akkor köszönettel elküldene.
2022. febr. 13. 22:37
38/49 anonim válasza:
Egy szakembernek amúgy sem az a feladata, hogy megspórolja számodra azt a belső munkát, amit neked kellene elvégezned. Pláne, hogy ez nem is lehetséges.
2022. febr. 13. 22:40
39/49 anonim válasza:
De, pont ezt teszi a pszichológus. Elmész, elmondod a problémádat, és ő kérdezgetni fog tőled mindenfélét, amivel segíteni fog rávezetni a dolgokra, tanácsokat is tud adni. Sokszor fáj amit mondd, vagy jön majd egy "ahha" érzés. Mi másért mennél el pszichológushoz, ha nem azért, hogy segítsen?
2022. febr. 13. 22:41
40/49 anonim válasza:
Én egy párkapcsolat után mentem el pszichológushoz, lelkileg tönkre voltam téve, szakítás után az exem megerőszakolt. Elmeséltem neki mindent, amit csak tudtam rólunk, a történtekről. És igen, segített "rávezetni" a gyógyulás útjára.
Gyerekkoromig visszakérdezett dolgokra, és nagyon sok traumát segített feldolgozni, olyanokat is, amiket már "elfelejtettem", hogy megtörténtek. Visszájára fordítva, miért fizetnél szakembernek nem is keveset, ha nem tudna segíteni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!