Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 31 éves agglegény mit ronthato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 éves agglegény mit ronthatott el, hogy nincs barátnője, miért nem adja meg a sors, hogy végre találjon valakit? Hogyan lehet valaki ilyen béna?

Figyelt kérdés

Azt mondják, szakállas hapsik bejönnek a nőknek, vagy nem? Rossz a személyiségem, nem tudok kezdeményezni, mi lehet a baj, csúnya vagyok...?

Túl jó nőket akarok?

2022. febr. 13. 18:08
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
93%

#29:

Ezt most miért is írtad?

2022. febr. 13. 21:42
 32/49 anonim ***** válasza:
93%
#30: akár összetett a probléma, akár nem, nem várhatod el a másiktól, hogy a te gyerekkorodban összeszedett, és ami a legfontosabb: eddig fel nem dolgozott lelki terheiden osztozzon, azoknak a következményeit viselje. Mert aki közeli kapcsolatba kerül egy traumatizált, de az érzelmi gyógyulásáért eddig semmiféle erőfeszítést nem tett emberrel, az óhatatlanul szintén sérülni fog.
2022. febr. 13. 21:44
 33/49 A kérdező kommentje:
32-es akkor menjek el pszichológushoz, és ő majd megmondja a tutit, egy próbát megér.
2022. febr. 13. 21:47
 34/49 anonim ***** válasza:
93%
#33: nem, ha azt várod tőle, hogy ő megmondja a tutit, te meg passzívan nem csinálsz semmit, akkor nem érdemes elpocsékolni a pénzedet meg az idődet.
2022. febr. 13. 21:49
 35/49 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy rávezet dolgokra.
2022. febr. 13. 22:01
 36/49 anonim ***** válasza:
93%
Mármint hogy ő úgymond rávezet dolgokra, és ennyi?
2022. febr. 13. 22:14
 37/49 anonim ***** válasza:
93%

"Úgy gondoltam, hogy rávezet dolgokra."

Ilyesmit nem vállal senki. Ha elmondanád, hogy ezt várod tőle a pénzedért cserébe, akkor köszönettel elküldene.

2022. febr. 13. 22:37
 38/49 anonim ***** válasza:
93%
Egy szakembernek amúgy sem az a feladata, hogy megspórolja számodra azt a belső munkát, amit neked kellene elvégezned. Pláne, hogy ez nem is lehetséges.
2022. febr. 13. 22:40
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
De, pont ezt teszi a pszichológus. Elmész, elmondod a problémádat, és ő kérdezgetni fog tőled mindenfélét, amivel segíteni fog rávezetni a dolgokra, tanácsokat is tud adni. Sokszor fáj amit mondd, vagy jön majd egy "ahha" érzés. Mi másért mennél el pszichológushoz, ha nem azért, hogy segítsen?
2022. febr. 13. 22:41
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

Én egy párkapcsolat után mentem el pszichológushoz, lelkileg tönkre voltam téve, szakítás után az exem megerőszakolt. Elmeséltem neki mindent, amit csak tudtam rólunk, a történtekről. És igen, segített "rávezetni" a gyógyulás útjára.

Gyerekkoromig visszakérdezett dolgokra, és nagyon sok traumát segített feldolgozni, olyanokat is, amiket már "elfelejtettem", hogy megtörténtek. Visszájára fordítva, miért fizetnél szakembernek nem is keveset, ha nem tudna segíteni?

2022. febr. 13. 22:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!