Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közületek van, aki soha nem adta lejjebb az igényeit nők terén és végül agglegény lett? 30f
Figyelt kérdés
Most olyanokra gondolok, akiknek volt egy ideáljuk, ahhoz ragaszkodtak, és nem álltak össze konyhás Marika nénikkel, meg 40-es nőkkel, akiknek van 3 gyerekük.2021. jún. 6. 22:24
1/40 anonim válasza:
43 vagyok, lehetett volna pár ronda nőm, de rondák sose érdekeltek, mindig is csak a felső kategória hozott lázba. Én inkább egyedül maradok, mint sem hogy ronda nőm legyen.
2/40 anonim válasza:
Én lejjebb adtam az igényeim. De sajnos nem a külső tekintetében, ami rossz ötlet volt.
3/40 anonim válasza:
Nem kell lejjebb adnotok az igényeiteket ronda pasiként, de el kell fogadnotok hogy a jó nők se adják lejjebb az igényeiket és nem titeket választanak, miért is tennék. Evvan.
4/40 anonim válasza:
"...de el kell fogadnotok hogy a jó nők se adják lejjebb az igényeiket és nem titeket választanak, miért is tennék. Evvan."
Evvan fogadva, megértettük.
Mostmár örülsz?
5/40 anonim válasza:
6/40 anonim válasza:
#4 nekem nyolc hogy nem dugtok 😀 (evvan = ez van)
8/40 anonim válasza:
6#
Honnan veszed hogy nem dugok?
Vagy honnan tudnád itt bárkiről is?
Amúgy nem néztelek hülyének a szöveged miatt, nem azért másoltam, hanem mert tetszett
9/40 anonim válasza:
#5, vagy hülye vagy vagy provokálsz. Mindkét csaj top kategóriás akik kizárólag top kategóriásokkal fognak leállni.
10/40 anonim válasza:
Talán.
De próbából már adtam jóval lejjebb...de azoknak sem kellettem.
Így elegem lett és már sza**rok az egészbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!