Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közületek van, aki soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közületek van, aki soha nem adta lejjebb az igényeit nők terén és végül agglegény lett? 30f

Figyelt kérdés
Most olyanokra gondolok, akiknek volt egy ideáljuk, ahhoz ragaszkodtak, és nem álltak össze konyhás Marika nénikkel, meg 40-es nőkkel, akiknek van 3 gyerekük.

#barátnő #ideál #agglegény #nem adta lejjebb
2021. jún. 6. 22:24
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

30.-ra.

Ha ez a valóban tök átlagos, zsidó lány sokak szerint top nő, akkor már értem, hogy miért van ennyi elszállt csaj, meg szorongó srác.

És, hogy valóban mennyire átlag ez a lány, íme a példa: [link]

Nem modellek, sima katonalányok.

2021. jún. 7. 14:27
 32/40 anonim ***** válasza:

#31 és ezek se átlagos lányok, legalábbis a legtöbb, hanem messze átlag felettiek. Nekik is a top kategória jár.

Őt inkább mondanám egy erős átlagnak (a kép nyilvánosan elérhető interneten, nem én töltöttem fel, vörös haj fétisem sincs, választhattam volna mást is): [link]

(btw úgy látom gerjedsz a katonanőkre :D, semmi gond ezzel, nekem office girl fétisem van)

2021. jún. 7. 14:41
 33/40 anonim ***** válasza:
#32 vagyok, mondjuk Google egyénileg rendez sok esetben így lehet én nem ugyanazt a listát látom, amit te.
2021. jún. 7. 14:52
 34/40 anonim ***** válasza:

Az átlagos nő az a 10/5. :) Ezért átlagos.

Példák: [link]

[link]

[link]

[link]

2021. jún. 7. 14:57
 35/40 anonim ***** válasza:
#34, jó képeket linkeltél, de a dagit leszámítva szerintem egyik se lenne hajlandó átlagossal leállni, nem hogy velem (mivel ronda vagyok mint a szar). Mindnek jut átlagon felüli ürge nem is kevés.
2021. jún. 7. 15:00
 36/40 anonim ***** válasza:

#35, hogy ki kivel hajlandó leállni más lapra tartozik. Tény, hogy a nők felülre szokták lőni az igényeiket, a férfiak pedig leginkább bárkit megdugnának, aki benne van abban a bizonyos tól-ig sávban.

Létezik ellenpélda is amúgy. Van egy haverom, aki túlsúlyos és nem a legjobb pasi, de mindig olyan női vannak, hogy beszarás.

2021. jún. 7. 15:08
 37/40 anonim ***** válasza:
#31 Zsidó lányok között ők bőven átlag felettinek számítanak. Pesten ha egy percig sétálsz az utcán, garantáltan látsz szebbet.
2021. jún. 7. 17:06
 38/40 anonim ***** válasza:

34#

Azok között hol látsz dagit?

2021. jún. 7. 22:14
 39/40 anonim ***** válasza:
#38, rögtön az első kép. Ha most azzal jössz nekem, hogy nem dagadt, akkor tedd mellé a második képen szereplő lányt...
2021. jún. 7. 22:26
 40/40 anonim ***** válasza:

39#

Ebben a nyanvadt orszâgban rengeteg valóban kövér nő szaladgál, legtöbbjük elég ocsmány is. Mivel az első képen szereplő nő ahhoz a rengeteg ocsmány kövér nőhöz képest egyáltalán nem kövér, ezért nem tekintem kôvérnek. Vastag a combja picit, de bőven szeretnék közöttük lenni, tehát messze van a kövér kategóriától.

A második képen lévő pedig sovány. Teljesen jó, viszont a kövér és sovány között van azért némi átmenet, ami még bőven elmehet egy egészséges férfi számára. Na ez az âtmenet az első

2021. jún. 7. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!