Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közületek van, aki soha nem adta lejjebb az igényeit nők terén és végül agglegény lett? 30f
30.-ra.
Ha ez a valóban tök átlagos, zsidó lány sokak szerint top nő, akkor már értem, hogy miért van ennyi elszállt csaj, meg szorongó srác.
És, hogy valóban mennyire átlag ez a lány, íme a példa: [link]
Nem modellek, sima katonalányok.
#31 és ezek se átlagos lányok, legalábbis a legtöbb, hanem messze átlag felettiek. Nekik is a top kategória jár.
Őt inkább mondanám egy erős átlagnak (a kép nyilvánosan elérhető interneten, nem én töltöttem fel, vörös haj fétisem sincs, választhattam volna mást is): [link]
(btw úgy látom gerjedsz a katonanőkre :D, semmi gond ezzel, nekem office girl fétisem van)
#35, hogy ki kivel hajlandó leállni más lapra tartozik. Tény, hogy a nők felülre szokták lőni az igényeiket, a férfiak pedig leginkább bárkit megdugnának, aki benne van abban a bizonyos tól-ig sávban.
Létezik ellenpélda is amúgy. Van egy haverom, aki túlsúlyos és nem a legjobb pasi, de mindig olyan női vannak, hogy beszarás.
34#
Azok között hol látsz dagit?
39#
Ebben a nyanvadt orszâgban rengeteg valóban kövér nő szaladgál, legtöbbjük elég ocsmány is. Mivel az első képen szereplő nő ahhoz a rengeteg ocsmány kövér nőhöz képest egyáltalán nem kövér, ezért nem tekintem kôvérnek. Vastag a combja picit, de bőven szeretnék közöttük lenni, tehát messze van a kövér kategóriától.
A második képen lévő pedig sovány. Teljesen jó, viszont a kövér és sovány között van azért némi átmenet, ami még bőven elmehet egy egészséges férfi számára. Na ez az âtmenet az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!