Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közületek van, aki soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közületek van, aki soha nem adta lejjebb az igényeit nők terén és végül agglegény lett? 30f

Figyelt kérdés
Most olyanokra gondolok, akiknek volt egy ideáljuk, ahhoz ragaszkodtak, és nem álltak össze konyhás Marika nénikkel, meg 40-es nőkkel, akiknek van 3 gyerekük.

#barátnő #ideál #agglegény #nem adta lejjebb
2021. jún. 6. 22:24
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
94%
Bennem már megint az a kérdés merül fel, hogy csak a top10es nők léteznek meg a konyhás Marika néni?
2021. jún. 6. 23:31
 12/40 anonim ***** válasza:
10%
40 múltam, fél tucat nőről tudok, akik évek óta várnak rám. Egyik sem érdelek. Nagyon jól elvagyok egyedül.
2021. jún. 6. 23:42
 13/40 anonim ***** válasza:
18%
#11, nekem igen, engem csak a top nők érdekeltek. De azt ugye tudod, hogy a nők nagy részének van valakije úgyhogy totál irreleváns, hogy pár nyomorék (mint én) itt lamentálgat az élet nehézségeiről. Maximum a legrondább nőknek nem jut senki, de igazából ebben se vagyok teljesen biztos.
2021. jún. 6. 23:50
 14/40 anonim ***** válasza:
84%

Én férfiként 2× adtam lejjebb az elképzeléseimet, mindkétszer válás lett balőle.

Nem volt meg az igazi szikra, nem működött a kémia.

Most harmadjára már nem szeretnék hibázni, ha nem sikerült, akkor inkább egyedül.

2021. jún. 6. 23:52
 15/40 anonim ***** válasza:
74%
12-esként: érdekes, a nők mindig ünnepelik magukat, ha azt írják, nem alkudnak meg olyan pasival, aki nem felel meg az igényeiknek, inkább egyedül maradnak, de ha férfiként merészelem ugyanezt leírni, akkor meg leszavaznak nullára. Hát ez hogy lehet?
2021. jún. 7. 00:21
 16/40 anonim ***** válasza:
11%

Ezért lesz jó a guminő, ott nem kell megalkudni, és még nem fog hisztériát kapni, mert sáros cipővel mentek be a lakásba. Féltékenykedni sem fog vagy követelőzni, mert nincs agya.

Olyan, mint abban a sorozatban A Humans-ban.

2021. jún. 7. 00:27
 17/40 anonim ***** válasza:
29%

Na ez meg a másik.

Azok a nők akik nem néznek jól ki, azok nem kellenek senkinek.

Akik nagyon jó néznek ki, azokkal meg nem érdemes foglalkozni, mert pár év és úgyis megcsalnak, mert ez benne van a vérükbe.

2021. jún. 7. 01:16
 18/40 anonim ***** válasza:
25%

9.-nek.

Ez neked TOP kategória? 12 egy tucat zsidó csaj, akikkel tele van a környék (Hűvösvölgy), csak jó a fotó. [link]

2021. jún. 7. 05:03
 19/40 anonim ***** válasza:
76%

#18, akkor bizonyosan rengeteg ilyen szintű csajod van :D. Bizonyosan.

Amúgy Jessica Clementsnek hívják úgyhogy ő pont nem lesz budapesti.

2021. jún. 7. 05:23
 20/40 anonim ***** válasza:
23%

19.-nek.

Te szerencsétlen, ez a kép csak illusztráció. Közszereplő a lány, mivel magánszemély fotóját tilos kirakni. Ne legyél már toll és/vagy hülye!

És igazad van, nincs ilyen csajom, mert nem dugok zsidót.

2021. jún. 7. 05:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!