Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves agglegény mit ronthatott el, hogy nincs barátnője, miért nem adja meg a sors, hogy végre találjon valakit? Hogyan lehet valaki ilyen béna?
Azt mondják, szakállas hapsik bejönnek a nőknek, vagy nem? Rossz a személyiségem, nem tudok kezdeményezni, mi lehet a baj, csúnya vagyok...?
Túl jó nőket akarok?
Nem tudjuk, hogy eddig mennyi nővel, és hányféleképpen próbálkoztál.
Ha mindig csak ugyanazon módszerekkel próbálkozol, akkor nem fog menni. (Nincs 2 egyforma nő.)
Ha eddig nem jöttél rá, hogy mi a hibád, akkor kezdj el foglalkozni pszichológiával, testbeszéddel és kezdd el csak megfigyelni a "látóteredbe" kerülő nőket. (Mire, mit, hogyan reagálnak.)
Ha úgy érzed, hogy már eleget láttál/tudsz az apróbb jelekről, akkor próbáld meg te magad is "tesztelni" a nőket, immár élesben... :,D
nem tanultál meg odafigyelni, ráhangolódni a másik emberre.
(lásd: a szakáll témán lovagolsz)
Ezek közül bármelyik lehetséges. Nagyon kevés információt adtál meg.
De megértem, irritáló tud lenni, ha a rokonok együttérzés és a fájdalmad elismerése helyett hitegetnek azzal, hogy majd úgyis sikerül, meg minden zsáknak van foltja. És ezzel elintézettnek tekintik a dolgot, és azt várják hogy tökéletesen vidám legyél.
Szerintem meg kell gyászolni azt is, amire vágyunk de nem kapjuk meg. Ha meggyászoljuk azt, amit sose kaptunk meg, elcsendesül a veszteség fájdalma.
16-os...
Nem kell pszichológushoz menned. Egyszerűen arra utaltam, hogy te magad foglalkozz a pszichológiával, testbeszéddel. Például szerezz be könyveket a témában... :,D
2 lehetőség van:
1. sajnos nem nézel ki jól fogalmazzunk így..
2. gyengécske egzisztencia
19.
Esetleg C verzió, nem találkozik egymással a kettő - soha - mert az útjuk két párhuzamos egyenesen folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!