Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves agglegény mit ronthatott el, hogy nincs barátnője, miért nem adja meg a sors, hogy végre találjon valakit? Hogyan lehet valaki ilyen béna?
Azt mondják, szakállas hapsik bejönnek a nőknek, vagy nem? Rossz a személyiségem, nem tudok kezdeményezni, mi lehet a baj, csúnya vagyok...?
Túl jó nőket akarok?
Egyébként elképzelhető, hogy nagyon sokan elkerülik egymást...
2 évig albérletben éltem sok sok lakásos albérletben, amíg nem költöztem el addig nem tudtam ki lakik 1 szinttel lejjebb.
reggel máskor ment dolgozni, este máskor jött haza, vásárolni is máskor ment mindenhová máskor ment.
tőlem 1 évvel fiatalabb csinos nő volt, azt hitte én vagyok az új lakó
24-es de érdekel. Szerintem az a baj hogy nem tudom, mit miért csinál, vagy például elkezd az életéről
beszélni de nem tudom beleélni magam. Egyébként mondták, hogy én ilyen nyers ember vagyok,amit gondolok kimondom. Nem szeretek kertelni, de lehet hogy kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!