Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne az inceleken segíteni?
Nyílván vannak köztük normálisak is, viszont van sok olyan köztük akik már már terrorista eszméket vallanak.
Nem egy ilyen incel gyilkosság volt, ráadásul a fórumaikon buzdítják egymást további gyilkosságokra.
Egyesek már olyan messzire mennek, hogy forradalomról és a nők jogainak elvételéről ábrandoznak.
Ami nyilván abszurd, és előreláthatóan semmi esély ilyesmire.
Én úgy gondolom, hogy ezek a személyek valami feldolgozhatatlan traumaként élik meg a szex és a barátnő hiányt..már már olyan mértékben, mint egy hajléktalan a nélkülözést, vagy még rosszabbul mert az utóbbiak nem követnek el merényleteket és nem vágynak forradalomra.
Mindenki szenved el traumákat gyerekkorában, vagy későbbi élete során (nagyobbat, mint a szexhiány). De úgy tűnik, az incelek között vannak olyanok, akik valamilyen okból képtelenek feldolgozni ezeket.
A kérdés, hogyan lehetne ezeken az embereken segíteni? Mert nem csak az ő érdekük lenne, hanem a mienk is hogy megelőzzük az esetleges további gyilkosságokat.
Nálunk az osztályba pl. több lány volt.
Szóval nem feltétlenül abból kell kiindulni, hogy a földön vagy mo-n mennyivel több férfi van, hanem a környezetedben.
Példának okáért, iskola: az osztályodba ha van 16 lány és 19 fiú, akkor ahhoz, hogy ne legyél a legrosszabbak között csak 3 férfival kell megküzdj.
71: Nálunk pedig több fiú. Egészen pontosan: 15 fiú, 3 lány. Persze ahhoz, hogy az országos adat kijöjjön, valahol ennek kompenzálódnia kellett, szóval ebben a részben igazad van.
A példád viszont erősen sántít. Csak abban az esetben lenne helytálló, ha a lányok mind tökéletesen egyformák lennének. De mint tudjuk, nem azok. Ha az átlagos eloszlást nézzük, akkor a 16 lányból van 2-3, aki szinte minden fiúnak tetszik (A). Van további 5, aki a 19 fiúból minimum 10-nek (B), van újabb 5 lány, aki 5-6 fiúnak (C) és van 2-3 olyan lány, aki egyik fiúnak sem tetszik (D).
A "D" csajokért nem fog semmilyen verseny kialakulni, mert mindenki minimum a "C" csajokra hajt. Így pedig már nem 3 másik fiúval kell megküzdenie, hanem minimum 6-tal, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy talán az adott lánynak éppen nem fog bejönni, akárhogyan küzd. Talán egy másik "C" vagy akár "B" lánynak épp bejönne, de ő meg a fiúnak nem tetszik, így viszont érte nem fog küzdeni éppen úgy, mint a "D" csajokért.
73: Éppen ezaz, hogy a hiteles országos adatokat ismerve ahhoz, hogy nálatok ez az arány kijöjjön, valahol erős fiú többletnek kellett lennie. Azt gondolom nem nehéz belátni, hogy nem a nálatok levő 7 fiú nehezményezi, hogy "csak" 2 lány jutott rájuk fejenként? De mint írtam, ezek csak számok.
Szerintem ezzel a férfitöbbletes részt zárjuk is le, mert itt ennél a kérdésnél legalább eljutottunk odáig, hogy nyilvánvalóvá vált, hogy létező jelenség. Továbbra is azt mondom, hogy nem szabad kizárólag erre fogni valaki sikertelenségét, ez csak egy csavar a gépezetben.
Menjünk tovább: szerintetek a net terjedése és a közösségi oldalak mennyiben befolyásolják azt, hogy ennyi, párkapcsolatok terén sikertelen férfi és nő van jelenleg?
76#
Azért amiért engem is fognak:
A helyi femináciknak nem tetsző volt a szöveged, ezért most téged a halálra szántak instant
Nem bírják elviselni ha őket illetik kritikával, amúgy ne törődj vele
77-es:
Ha én femináci vagyok, akkor te hímsoviniszta :) ja, nem. Mert én nem szidom a másik nemet, csak megvédem a sajátom ha nem jogos támadás éri.
78#
Legyek akkor hímsovi, kérdezd már meg mennyire érdekel!
Persze nem szidod te a masik nemet, csakis annak szerencsétlenebbik rétegét.
Az aztán egy egész korrekt támadás ugye? Hát nyilván az, mert ezer+1 okot tudsz majmolni amiért gyűlölködhetsz, de a gyűlölködő természetesen nem te vagy.
Még véletlenül sem
79-es:
Az egy dolog, hogy itt látsz nagyon ellenséges reakciókat az incelek felé. Ennek egy része egyébként férfi írja, csak szólok.
De elárulom, hogy én főleg segítő szándékú válaszokat adok ami után le vagyok bőgve, hogy mekkora egy femináci világnézetem van vagy miként gondolom azt amit írok.
Ha a külső túrbózására adok tippet akkor az a baj, és kapom a "nem nyertem a genetikai lotton" szöveget. Ha arról beszélek, hogy mennyit tud az ember fejlődni belsőleg az a baj, hogy nem látom be mások határait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!