Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kéne végre az Inceleket extra adókedvezményekkel és egyéb jutatásokkal támogatni, hogy több pénzük legyen és legyen esélyük párt találni?
Így a nők is jól járnának hosszú távon, mert több pénzes pasi közül választhatnának és egyre kevesebb lenne az Incel.
Az ország is jól járna mert megoldódna a népesség csökkenés probléma.
Erre csak azt tudom mondani, hogy inkább az inceleknek adna pénzt a Fidesz, minthogy egy olyan aljas szektát pénzel, mint amilyen a hitgyüli:
Undorító, ami ebben az országban van.
De, mindenképp őket kell támogatni, semmiképp sem azokat akik tényleg rá is szorulnának.
Egyébként a pénz nem fogja a belső értékeidet megszépíteni. Azért mert 1-2 aranyásónak mindegy, azért a legtöbb nő szerintem még mindig úgy fog választani, hogy kivel érzi jól magát, kire számíthat.
4.-re.
Tudod mi a vicc?
SOK incel jól keres. Van saját lakásuk, meg kocsijuk. De amíg nem vesznek fel öltönyt, meg nem fizetnek egy ebét sem a csajnak, meg elvárják, hogy a 23 éves csajuk szűz legyen, addig mit várnak?
A legtobb incel az allando jovedelemmel nem rendelkezo, illetve kulimunkas retegbol kerul ki. Holnap a kedvedert oltonyben megyek ki az ultetvenyre melozni. Biztos jo lesz a 32 fokos melegben....
(Amugy nincs oltonyom, nem oltozok politikusg*ci-jelmezbe, hiszen nem vagyok az)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!