Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kéne végre az Inceleket extra adókedvezményekkel és egyéb jutatásokkal támogatni, hogy több pénzük legyen és legyen esélyük párt találni?
Így a nők is jól járnának hosszú távon, mert több pénzes pasi közül választhatnának és egyre kevesebb lenne az Incel.
Az ország is jól járna mert megoldódna a népesség csökkenés probléma.
9#
Egyre több minden derül ki rólad
Mennyit gályázol az ültetvényen pajtás?
Hogy van ennyi időd mellette a gyakorira?
Ezeket nem értem csak
"Hogy van ennyi időd mellette a gyakorira?
Ezeket nem értem csak"
Este fel 11 van. Most van idom. Napkozben nem nagyon vagyok fent :)
Amugy a kerdesre is valaszolva: be kell vezetni a Chad-adot, a zakat mintajara.... Igy igazsagosabb ujraelosztas johet letre.
37F incel
Miert, szerinted az normalis, hogy a top 20% pasi dugja a nok 80%-at?
37F incel
14
Mindenkinek joga van eldönteni kivel van együtt és kivel nem. És amíg eddig jutsz el agyilag, hogy a nőket dugják, nem kölcsönösen szexelnek addig nem tudom mit vársz :D
16.-ra.
Brazília egy "oktató ország". ott sok plasztikai sebészeten valóban ingyenes a műtét, ha aláírsz, hogy friss diplomás, kezdő műtsön. Sok külföldi is ott gyakorol. Magyar is!
19.-re.
Ne bax????!!!!! Hol???????? Hol????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!