Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszi azt a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt a legtöbb ember,hogy kövér nőt könnyű találni párnak?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt olvasom,de mást tapasztalok.Szerintem nehezebben ismerkednek,mint az átlagos alkatúak.Szerintem nehezen hiszik el,hogy van olyan férfi,aki vonzónak,szépnek tartja őket.

Mi a véleményetek? Örülnék,ha erősen molett nők is megírnák a véleményüket.

2021. márc. 6. 13:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Azért mondják ezt, mert azt tartják, hogy a kövér nők nem válogatnak, aki jön, ahhoz mennek (örülnek, hogy egyáltalán kapnak valakit, mellesleg gyengék érzelmileg is, tehát bármilyen férfi közeledés nagy hatással tud lenni rájuk, hisz nincsenek hozzászokva). Persze ez a társadalom téves felfogása, szerintem sem igaz minden esetben de ez a magyarázat a kérdésedre.
2021. márc. 6. 13:19
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
nem győzöm levakarni az "érdeklődőket", igaz legalább nem vagyok csúnya, csak dagi. És nem azért mert könnyen kapható lennék.
2021. márc. 6. 13:20
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Rajtam van némi súlyfelesleg. Nem jönnék össze olyannal, akihez nem vonzódom. És hát igen, lehet hogy nehezen hinném el egy vonzó férfi szájából, hogy szépnek tart.
2021. márc. 6. 13:20
 4/16 A kérdező kommentje:

Szerintem sok férfinak bejönnek a nagy méretek,csak sokan nem vállalják fel.

Én amúgy nem duci nőkre gondoltam,hanem az erősen molettekre./+150 kg/

2021. márc. 6. 13:27
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
Ők tényleg nehezen ismerkednek, mert leszámítva pár perverz fatfant, nincs aki ezt már egészségesnek, pláne szépnek tartaná.
2021. márc. 6. 13:32
 6/16 A kérdező kommentje:
Miért perverz az,aki szépnek tartja a kövér nőket? Ilyen az ízlése. Ennyi...
2021. márc. 6. 13:36
 7/16 anonim ***** válasza:
7%
Veszélyes a társadalomra aki összejön kövér nővel. Azt üzeni a külvilágnak, hogy nembaj ha full egészségtelenül élsz, igénytelen és lusta vagy és 40 évesen elvisz a szívroham, úgyis lesz valakid.
2021. márc. 6. 14:14
 8/16 A kérdező kommentje:
Bocs,de ez szerintem hülyeség.Miből gondolod,hogy a kövér nők lusták? Volt már több erősen túlsúlyos partnerem,de egyik sem volt lusta. Nem biztos,hogy egészségtelenül él,sok más oka lehet annak,hogy egy nő kövér.
2021. márc. 6. 14:19
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
nem tudod ezeknek az instagramon nevelkedett, elfajzott személyiségű, fittmániás barmoknak megmagyarázni, hogy nem csak attól lehet valaki kövér, mert sokat zabál és nem mozog... sajnos a negatív IQ csak idáig terjed ezeknél a véglényeknél
2021. márc. 6. 14:48
 10/16 anonim ***** válasza:
62%
Kövér nőként mondom, hogy de, az esetek nagy részében igen. 150 kiló fölé senki nem megy zabálás nélkül, akármilyen betegség is társul mellé.
2021. márc. 6. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!