Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszi azt a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt a legtöbb ember,hogy kövér nőt könnyű találni párnak?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt olvasom,de mást tapasztalok.Szerintem nehezebben ismerkednek,mint az átlagos alkatúak.Szerintem nehezen hiszik el,hogy van olyan férfi,aki vonzónak,szépnek tartja őket.

Mi a véleményetek? Örülnék,ha erősen molett nők is megírnák a véleményüket.

2021. márc. 6. 13:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem értek veled egyet.Pár éve volt egy 192 kg-os kedvesem.Ha hiszed,ha nem nem evett sokat,hormonális és örökletes problémái voltak. Nem tehetett róla.Az anyukája 220 kg-os volt.
2021. márc. 6. 15:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem keresett fel egy orvost vagy dietetikust?
2021. márc. 6. 18:08
 13/16 A kérdező kommentje:
Sok orvosnál járt,de fogyni nem tudott. Szerencsére elfogadta magát ilyennek.Én így szerettem.
2021. márc. 6. 18:29
 14/16 anonim ***** válasza:
22%
Olyan nincs hogy valaki nem tud fogyni. Amint megtalálták az okát kezelik! Egy nőnek sem mondja az orvos, hogy bocsi, nem tudjuk mi bajod van, kövér maradsz. Vagy tudjuk mi a bajod, de nem kezeljük. Hazugság, önámítás. Na meg nem kell eljutni odáig hogy az ember már 100 kilóig hízik. Nem egyik napról a másikra ugrik a mérleg plusz 30 kilót. Az első indokolatlan +10esnél irány az orvos. Miért nem mennek el? Mert jól tudják, hogy mitől híznak. Nincs az a betegség ami elzsírosít 90-100 kilóig ha mellette sportolsz, normálisan étkezel. Az is hazugság, hogy egy kövér nő jól érzi magát a bőrében. Saját magát vágja át.
2021. márc. 6. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Én is ugyanígy gondolom, arról már nem is beszélve mennyire egészségtelen.

2021. márc. 6. 23:30
 16/16 anonim ***** válasza:
minden nővel nehéz nekem pl lehetetlennek tűnik
2021. ápr. 5. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!