Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne az inceleken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne az inceleken segíteni?

Figyelt kérdés

Nyílván vannak köztük normálisak is, viszont van sok olyan köztük akik már már terrorista eszméket vallanak.

Nem egy ilyen incel gyilkosság volt, ráadásul a fórumaikon buzdítják egymást további gyilkosságokra.

Egyesek már olyan messzire mennek, hogy forradalomról és a nők jogainak elvételéről ábrandoznak.

Ami nyilván abszurd, és előreláthatóan semmi esély ilyesmire.

Én úgy gondolom, hogy ezek a személyek valami feldolgozhatatlan traumaként élik meg a szex és a barátnő hiányt..már már olyan mértékben, mint egy hajléktalan a nélkülözést, vagy még rosszabbul mert az utóbbiak nem követnek el merényleteket és nem vágynak forradalomra.

Mindenki szenved el traumákat gyerekkorában, vagy későbbi élete során (nagyobbat, mint a szexhiány). De úgy tűnik, az incelek között vannak olyanok, akik valamilyen okból képtelenek feldolgozni ezeket.

A kérdés, hogyan lehetne ezeken az embereken segíteni? Mert nem csak az ő érdekük lenne, hanem a mienk is hogy megelőzzük az esetleges további gyilkosságokat.

2022. febr. 11. 09:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/119 anonim ***** válasza:
18%

Elég rosszul gondolod kérdező

Ha 3x több nő lenne, a nők egymást gyilkolnák az utolsó szingli férfiak kegyeiért, nemhogy incelek lennének. Tekintve hogy 5% különbség a fiatalok körében micsoda zavart okoz, a több száz százalékot sem nehéz elképzelni.

A férfiaknak nő kell, a nőnek viszont férfi, ez mindig is így volt. Az hogy egyesek elvannak egyedül is az nem valtoztat a képen, mindkét nemnél vannak ilyenek.

2022. febr. 11. 16:40
 32/119 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem ezek egy része mentális beteg, egy része csak trollkodik és teljesen mindegy csak lehessen fröcsögni valakik ellen, megint másik része kilátástalanságból beszél (mint amikor Pistike megbukik és dühében kivégezné a tanári kart, persze ez jó esetben másnapra elmúlik, csak frusztráció)

Legtöbbször nem a szexhiány a legnagyobb gond, inkább az elfogadás hiánya miatti frusztráció. Mint mikor sokadjára buksz vizsgán pedig állandóan tanulsz, és a "tököd kilesz az egésszel" kb.

Ugyanakkor ha egy incel gyilkol, nem "az incelek ilyenek" felfogás a helyes. Hiszen ez olyan, mintha kijelentenéd, hogy már a 4. sorozatgyilkos volt katolikus, tehát a katolikus keresztények gyilkosok akiktől félni kell.

2022. febr. 11. 19:17
 33/119 anonim ***** válasza:
9%
Ki kell utalni nekik nőt. Államilag.
2022. febr. 18. 10:41
 34/119 anonim ***** válasza:
26%

33#

Incelként én is utalnék neked nőt

De olyat hogy befosol ha meglátod

Nem lenne szép, de legalább hatalmas segge lenne.

Ez a kiutalás akkora baromság így, hogy nem is értem hogyan merül fel egyáltalán. Az fel sem merül buta agyukban hogy nekik nem tetsző nőt kaphat. A szabad akaratról nem is beszélve, nameg az együttélésről.

Incel vagyok, de a hülyeség nekem is fájni tud

2022. febr. 18. 11:41
 35/119 anonim ***** válasza:
84%
34, tehát az incel elvárhatná, hogy a neki tetsző nő álljon össze vele, de az adott nő nem dönthet úgy, hogy inkább neki tetsző férfival áll össze. Így már értem. Csak ti szeretnétek, ha ti kiutalhatóak lennétek a nektek tetsző nőknek. Akik mosolyogva lennének kötelesek elfogadni. Aha.
2022. febr. 18. 11:45
 36/119 anonim ***** válasza:
3%

35#

Te mi a fenéről beszélsz?

Nekem címezted?

2022. febr. 18. 11:48
 37/119 anonim ***** válasza:
71%

Csak 2 dolog segítene, de a technológia még mindig túl messze van hozzá.

Vagy élethű szexrobotok amik arra vannak programozva, hogy a vásárlót "szeresse". Vagy olyan gyógyszer amitől aszexuálissá válik a használója és a kapcsolat iránti vágytól is megszabadulna.

Nem tudom lehetséges-e, de nagy szükség lenne rájuk. Rengeteg szenvedéstől mentene meg minket és ezek olyan megoldások amik nem lennének semmilyen hatással másokra.

2022. febr. 18. 14:21
 38/119 anonim ***** válasza:
3%

37#

Az élethű szexrobotok még mindig nem képesek főzni, mosni, takarítani, tehát még nem éri meg venni őket. Már csak erre várok😁

2022. febr. 18. 23:15
 39/119 anonim ***** válasza:
87%

Incelként tuti előnyt kovácsolnék a helyzetemből és beállnék a katolikus papképzésbe. Az önkéntelent önkéntesre cserélném, ráadásul már-már krízisbe hajló utánpótláshiány van a területen.

Amúgy is hasonló a gondolkodás, mert a külső elrendeltségben való hit, a középkori elvek és a társadalomjobbító igényből eredő megállás nélküli prédikáció adott, a képzéssel járó esetleges erkölcsi nemesbedés pedig amúgy sem ártana.

Aztán ha tovább nézem az előnyöket, akkor a társadalmi státusz, a várható karrierút is sokkal jobb, mint incelként az egyéb területeken, arról nem is beszélve, hogyha mégis beindulna a nőzési képesség később, kiugrott papként csajozni akár menő is lehet és még a szüzesség megléte miatt sem kell magyarázkodni.

(Tudom, blaszfémia. Jöhet a virtulális kövezés.)

2022. febr. 19. 08:00
 40/119 anonim ***** válasza:
95%

Nem kell nekik ilyen robot sosem. Amennyi időt megspórolnak a szexmentességgel az alatt pont tudnak főzni, mosni, takarítani. Így kerek az élet.

Agyam eldobom, tehát legyen bombanő mert akárki nem felel meg az igényeknek, aztán meg mosson, főzzön, takarítson. És rajongjon olyanért aki a kutyának sem kell. Huncut fiúkák ezek az incelek. :)

2022. febr. 19. 08:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!