Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt,hogy az inceleket egyetlen ismérv alapján be lehet skatulyázni?
Én csak a személyes példámat hoznám fel.Nekem egyetlen születési adottságom határozta meg a nőkkel kapcsolatos viszonyomat mégpedig a magas,vékony hangom.
Középiskolától kezdve a folyamatos cikizés és gúnytárgya voltam.Amikor abban reménykedtem,hogy az egyetemen majd változni fog ez a helyzet,akkor a gólya tábori névsorolvasás azonnal kijózanított ebből,mert gyakorlatilag mindenki hangos nevetésben tört ki a bemutatkozásomkor.
En ismerek magas hangu sracot aki dobalja a noket es erte miatta sirnak.
Ennyir errol.
Azért amiért a nácik a fajelméletet kitalálták:
Meg kell határozni az ellenséget ahhoz hogy igazán gyűlölhesd azt.
A feminácik pedig meghatározták, azaz beskatulyázták őket, hogy mindenki számára könnyen érthető legyen miért kell őket gyűlölni
Mert inceleket valamiért összekeverik az angol incel oldalakról származó blackpill ideológiát követő férfiakkal.
Én blackpiller vagyok és a nőket nem a munkahelyeken meg a politikai választásokon, hanem a konyhában akarom látni, mint feleség, akivel kizárólag én szexelhetek.
Szerintem a nők engem utálnak, nem a kérdezőt és a hozzám hasonló férfiak miatt vetik meg a többi incelt is. Ettől még az igazságot ki kell mondanom, sorry.
Folyt:
A jó az lenne, ha nem csak egy incel szó lenne, hanem lenne több különböző szó a különböző kategóriáknak. Így lehetőség lenne engem szídni meg oltogatni, a kérdezőhöz hasonlókat meg tutujgatni és sajnálni.
6-7#
Mivel ezeknek egy közös ellenség kell, akire rázúdíthatják a saját frusztrációikat, és kiélhetik lelki nyomorukat, ezért nem fogják elfogadni a javaslatodat. Az inceleket továbbra is a legeslegradikálisabb csoportok legdurvább megnyilvánulásai szerint ítélik meg, hogy ezáltal táplálják magukban az ellenségképhez tarsított gyűlöletet. Meg amúgy sem ismerik a részleteit a mozgalomnak, hiszen nem is érdekli őket, csupán a támadási felületet keresik akkor is ha bekukkantanak valami incel fórumra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!