Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy "jófiús külső"? Be lehet már
ismeretlenül is azonosítani egy jófiút pusztán külső
jegyek alapján?
Férfi vagyok, de szerintem:
Regular fit kockás (neadjisten: rövid ujjú) ing
Túl bő, lógós póló
Feltűnésmentes, formátlan kabát/dzseki
Stílus nélküli frizura (egyenre vágott rövid, vagy "nő ahogy nő", se zselé se semmi)
Többé-kevésbé görnyedt testtartás
Még tudnám sorolni, de elég annyit mondani, hogy olyan ruhák és viselkedésjegyek, amik azt mutatják, hogy az illető nem áll a társadalmi ranglétra magas fokán, és nem is akar, jó neki úgy.
2017. júl. 21. 09:49
Persze öltözködésből is lehet de ez nem feltétlen igaz mindenkire pl: nem igénytelen, látszik, hogy oda figyel magára, mosolygós, kedvesnek tűnik stb. Mégis legfőképp a viselkedése és a kiállása alapján lehet kitalálni vagy meg saccolni az ilyet. Persze ezek csak tippek igazán csak akkor lehet az ilyenben megbizonyosodni, ha jobban megismered.
2017. júl. 21. 09:49
#1 Én ebből maximum a görnyedt testet meg a béna kabátot mondanám tipikus jelnek.
A többit egyáltalán nem.
2017. júl. 21. 09:57
Amúgy nem egyértelmű a kérdésed, kérdező? Most a _rendes pasira_, avagy az átlag normális férfira vagy kíváncsi, hogy miből ismerjük fel, vagy arra a fajta "jófiúra", akinek itt minden frusztrált, elmebeteg síró gyakoris fiú hiszi magát?
2017. júl. 21. 09:59
Az elsőnek teljesen igaza van, távolról a ruháiból és a frizurájából lehet megmondani elsősorban, ha látod mozgásban, vagy béna a képe társkeresőn, akkor a testtartásából is. Egyébként természetellenesen kihúzott hát jófiús, igazi egészségbajnok tisztességes mamapicifia testtartás is lehet.
Nem értem, miért nem fordítanak energiát a szülők a fiú csajozására/megjelenésére, azt meg persze már egy 12 éves lány is tudja, hogy legyen csinos és hogy alakítson ki kellemes benyomást másokban.
2017. júl. 21. 10:16
Utolsó: mert a lányok "értékét" régóta a szépségük adja, a fiúknál ilyen szinten ez viszonylag új jelenség. De szerintem az új generáció már majd tanulja a szüleitől.
2017. júl. 21. 10:58
Pontosan olyan vagyok, amilyet az első leírt. Mentségemre szóljon, hogy amikor elküldtem itt a fotómat több embernek is véleményezésre, addig jutottunk, hogy "egy jobb haj kéne neked", de az már nem derült ki, hogy ez mit takar. Egyébként nekem tökéletesen megfelel ez a jófiús szint, mert én meg jókislányt keresek. A probléma, hogy észrevételeim alapján nekik is a rosszfiúk kellenek.
2017. júl. 21. 11:23
Jo a kerdes :D
Elsovel ertek egyet, valami ilyesmi, a jofiu.
Amugy erdekes az is amit felvettetek, meg is kerdem. ;)
2017. júl. 21. 11:53
Mondjuk én nem értek egyet. Aki a társadalmi ranglétra alján áll, az sem feltétlenül jó fiú. Vannak bunkó barmok. És legfelül a top pasik közt is vannak arany emberek, akik nem ártanak senkinek. Szerintem arcról egyből le lehet vágni. A legtöbben amúgy jófiúk.
2017. júl. 21. 12:14
Utolsó, szerintem a kérdés nem arra vonatkozott, hogy ki jó ember, hanem hogy ki testesíti meg az ún. "jófiú" kategóriáját, azaz a gyámoltalan, ártalmatlan lúzert, aki minden nőnek unalmas, és nem érti, miért.
2017. júl. 21. 12:17
Kapcsolódó kérdések: