Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy "jófiús...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy "jófiús külső"? Be lehet már ismeretlenül is azonosítani egy jófiút pusztán külső jegyek alapján?

Figyelt kérdés
Ha igen, mik ezek a jegyek? Mi alapján feltételezitek, hölgyek, hogy valószínűleg egy rendes pasival van dolgotok? Lehet erre pl. öltözködésből következtetni? Pl. aki nem zselézi a haját, szemüveges és szeret pulóverben lenni, az vélhetően ilyen?

2017. júl. 21. 09:40
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Férfi vagyok, de szerintem:

Regular fit kockás (neadjisten: rövid ujjú) ing

Túl bő, lógós póló

Feltűnésmentes, formátlan kabát/dzseki

Stílus nélküli frizura (egyenre vágott rövid, vagy "nő ahogy nő", se zselé se semmi)

Többé-kevésbé görnyedt testtartás

Még tudnám sorolni, de elég annyit mondani, hogy olyan ruhák és viselkedésjegyek, amik azt mutatják, hogy az illető nem áll a társadalmi ranglétra magas fokán, és nem is akar, jó neki úgy.

2017. júl. 21. 09:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze öltözködésből is lehet de ez nem feltétlen igaz mindenkire pl: nem igénytelen, látszik, hogy oda figyel magára, mosolygós, kedvesnek tűnik stb. Mégis legfőképp a viselkedése és a kiállása alapján lehet kitalálni vagy meg saccolni az ilyet. Persze ezek csak tippek igazán csak akkor lehet az ilyenben megbizonyosodni, ha jobban megismered.
2017. júl. 21. 09:49
 3/10 anonim ***** válasza:

#1 Én ebből maximum a görnyedt testet meg a béna kabátot mondanám tipikus jelnek.

A többit egyáltalán nem.

2017. júl. 21. 09:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Amúgy nem egyértelmű a kérdésed, kérdező? Most a _rendes pasira_, avagy az átlag normális férfira vagy kíváncsi, hogy miből ismerjük fel, vagy arra a fajta "jófiúra", akinek itt minden frusztrált, elmebeteg síró gyakoris fiú hiszi magát?
2017. júl. 21. 09:59
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Az elsőnek teljesen igaza van, távolról a ruháiból és a frizurájából lehet megmondani elsősorban, ha látod mozgásban, vagy béna a képe társkeresőn, akkor a testtartásából is. Egyébként természetellenesen kihúzott hát jófiús, igazi egészségbajnok tisztességes mamapicifia testtartás is lehet.

Nem értem, miért nem fordítanak energiát a szülők a fiú csajozására/megjelenésére, azt meg persze már egy 12 éves lány is tudja, hogy legyen csinos és hogy alakítson ki kellemes benyomást másokban.

2017. júl. 21. 10:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: mert a lányok "értékét" régóta a szépségük adja, a fiúknál ilyen szinten ez viszonylag új jelenség. De szerintem az új generáció már majd tanulja a szüleitől.
2017. júl. 21. 10:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Pontosan olyan vagyok, amilyet az első leírt. Mentségemre szóljon, hogy amikor elküldtem itt a fotómat több embernek is véleményezésre, addig jutottunk, hogy "egy jobb haj kéne neked", de az már nem derült ki, hogy ez mit takar. Egyébként nekem tökéletesen megfelel ez a jófiús szint, mert én meg jókislányt keresek. A probléma, hogy észrevételeim alapján nekik is a rosszfiúk kellenek.
2017. júl. 21. 11:23
 8/10 Diavolino44 ***** válasza:

Jo a kerdes :D

Elsovel ertek egyet, valami ilyesmi, a jofiu.

Amugy erdekes az is amit felvettetek, meg is kerdem. ;)

2017. júl. 21. 11:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem értek egyet. Aki a társadalmi ranglétra alján áll, az sem feltétlenül jó fiú. Vannak bunkó barmok. És legfelül a top pasik közt is vannak arany emberek, akik nem ártanak senkinek. Szerintem arcról egyből le lehet vágni. A legtöbben amúgy jófiúk.
2017. júl. 21. 12:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem a kérdés nem arra vonatkozott, hogy ki jó ember, hanem hogy ki testesíti meg az ún. "jófiú" kategóriáját, azaz a gyámoltalan, ártalmatlan lúzert, aki minden nőnek unalmas, és nem érti, miért.
2017. júl. 21. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!