Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne az inceleken segíteni?
Nyílván vannak köztük normálisak is, viszont van sok olyan köztük akik már már terrorista eszméket vallanak.
Nem egy ilyen incel gyilkosság volt, ráadásul a fórumaikon buzdítják egymást további gyilkosságokra.
Egyesek már olyan messzire mennek, hogy forradalomról és a nők jogainak elvételéről ábrandoznak.
Ami nyilván abszurd, és előreláthatóan semmi esély ilyesmire.
Én úgy gondolom, hogy ezek a személyek valami feldolgozhatatlan traumaként élik meg a szex és a barátnő hiányt..már már olyan mértékben, mint egy hajléktalan a nélkülözést, vagy még rosszabbul mert az utóbbiak nem követnek el merényleteket és nem vágynak forradalomra.
Mindenki szenved el traumákat gyerekkorában, vagy későbbi élete során (nagyobbat, mint a szexhiány). De úgy tűnik, az incelek között vannak olyanok, akik valamilyen okból képtelenek feldolgozni ezeket.
A kérdés, hogyan lehetne ezeken az embereken segíteni? Mert nem csak az ő érdekük lenne, hanem a mienk is hogy megelőzzük az esetleges további gyilkosságokat.
Személy szerint én most tudtam meg valójában, hogy több a férfi a fiatalok között. A partvonalon túlról kíváncsiskodom, nem vagyok érintett az incel témában, csak szeretem a tényadatokat.
59-es válaszoló voltam.
"2021-ig megvannak korév és nem szerinti adatok:
Isten áldja a nevedet!
Most végre elkussolt az összes problématagadó hazudozó femináci
És ez kedves 59# érdeme, aki vette a fáradtságot hogy leközölje a megcáfolhatatlan tényeket
6% mégiscsak nem elhanyagolható tényező
Köszönöm 58#-nak is hogy foglalkozott a témával
"Miért nem inspirál titeket, hogy jobbak kell legyetek a másiknál?"
Természetesen ez egy cseppet sem inspriráló, sokkal inkább megalázó helyzet, hogy tömegek ácsingóznak a kincset érő punci után, neked meg be kell állnod a sorba pitizni ha akarsz valamit, ez engem speciel sosem inspirált semmire, csak arra hogy ne tegyek ebbe a témába semmit.
De természetesen most hogy leközölték a tényeket lapítotok mint sz.r a fűben, és azonnal támadnál tovább. Persze erre meg én nem leszek kíváncsi
62-es:
Már bocs, de az én kincset érő puncim azért ér kincset, mert igenis fejlődni akarok és igenis jobb akarok lenni a többi nőnél. Ez egészséges versenyszellem. Attól, hogy megkaphatnám Józsikát és Pistikét, nem jelenti, hogy én nem hajtanék a sokkal sikeresebb Marcikára. Ahol te is ha Julcsika és Marika között kéne válogass, azt választanád aki sokkal jobb a másiknál minden szinten is.
63#
Már bocs, de én is válogatok.
Versenyszellem viszont nincs, mert ha versenyezni kell valakiért az már régen rossz, az egyoldalú, és az nem egészséges, nem vezet boldogsághoz.
Ezért nem éri meg komolyan foglalkozni ezzel a témával átlagos férfiként, mert túl előnytelen a pálya, jó meccs ebből már nem lesz.
Kb. mint mikor megbundázzák a mérkőzést, vagy csalnak (mint a kínaiak az olimpián, azonnal bojkottáltam volna az egészet az MOB helyében)
Ez nem arra hajt hogy jobb legyél, mert a nők úgyis arra a top 20%-ra fognak teperni akik közé élből nem tartozom. Én pedig nem állok be a sorba kösz
Én is megkaphatnám Julcsikát, meg Mariskát ha éppen nem foglalt, csakhát éppen 10/9 nő párkapcsolatban, házasságban.
Úgy meg ugye elég nehéz, főleg hogy ha vonzó a nő, és kölcsönös a szimpátia akkor borítékolható is hogy foglalt az illető.
És ez a helyzet jól latható módon nagyrészt a férfitöbblet terméke.
"mert ha versenyezni kell valakiért"
Nem valakiért versenyzel... erről beszéltem. A nemtársaiddal versenyzel, hogy minél jobb legyél. Nem egy direkt személyért.
66#
Egy megbundázott versenyben nincs versenyszellem. Azaz elvből nem versenyzek, egy ilyen versenyben.
Sem nőért, sem másért
67-es:
Csakhogy van baj a világnézeteddel. Még a wikipédia is leírja és ábrázolja miként látjátok a világot.
(az első kép, csak nem engedi linkelni, mert elvileg csúnya szót talál benne a gyakori ellenőrzője)
Na jó
Nem olyan régen még itt tagadtátok mind hogy férfitöbblet lenne, most hogy ez számotokra is nyilvánvaló lett, ezek után megpróbáltok itt beleállni az első szerencsétlenbe.
Hazudoztatok itt összevissza, de most sem telik tőletek jobbra.
Az hogy hazudtatok eddig, ill. tévedtetek az le van ejtve, lapítotok ha erről van szó.
A vereségeteket nem pótolja az ha alázni kezdtek egy random incelt
Sz.rok vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!