Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne az inceleken segíteni?
Nyílván vannak köztük normálisak is, viszont van sok olyan köztük akik már már terrorista eszméket vallanak.
Nem egy ilyen incel gyilkosság volt, ráadásul a fórumaikon buzdítják egymást további gyilkosságokra.
Egyesek már olyan messzire mennek, hogy forradalomról és a nők jogainak elvételéről ábrandoznak.
Ami nyilván abszurd, és előreláthatóan semmi esély ilyesmire.
Én úgy gondolom, hogy ezek a személyek valami feldolgozhatatlan traumaként élik meg a szex és a barátnő hiányt..már már olyan mértékben, mint egy hajléktalan a nélkülözést, vagy még rosszabbul mert az utóbbiak nem követnek el merényleteket és nem vágynak forradalomra.
Mindenki szenved el traumákat gyerekkorában, vagy későbbi élete során (nagyobbat, mint a szexhiány). De úgy tűnik, az incelek között vannak olyanok, akik valamilyen okból képtelenek feldolgozni ezeket.
A kérdés, hogyan lehetne ezeken az embereken segíteni? Mert nem csak az ő érdekük lenne, hanem a mienk is hogy megelőzzük az esetleges további gyilkosságokat.
98: Hogy a viharba ne lenne meg nőknél is, csak ugye a férfi nyit, nő meg választ. :) Közben 100-as jól írja, már megint próbálod úgy tálalni, hogy az baromi rémisztőnek tűnjön. :))
Sőt amúgy én 100-asnál is továbbmegyek, nem is kell annál a pár százaléknál jobbnak lenni, hanem egyszerűen csak meg kell találni a kompatibilis párt azt kész... Még csak versenynek sem tekinthető, hisz nincs start meg cél, meg díjak, meg helyezések. :)
Ez a százalékosdi meg számosdi akkor lenne igazán releváns, ha egységesen MINDENKINEK párja lenne és a végén a resztlibe beleesne az adott user... De ugye ezek ilyen sarkított hülyeségek eleve. :D
Ez olyan kb. mint amikor "senki sem dohányozna, akkor mi lenne?" "ha mindenki szelektálná a szemetet, akkor mi lenne?" "ha nem dobálná el senki a műanyagot, akkor mi lenne?" stb... (persze, milyen frankó lenne ugye...)
99: Na és nincsenek szüleid, akiktől hallottál történeteket? Nem láttál sorozatokat, filmeket abból a rettentően régi korból? Nem olvastál regényeket?
100: "Tehát te mindig és mindenhol az országba csak 2%-nál kell jobb legyél."
Na ez sem így igaz, ugyanis annak ellenére hogy kis ország vagyunk, vannak különbségek az ország egyes részei között. Életszínvonalban, átlagos egzisztenciában, lehetőségekben, stb. Egy alföldi kis faluban nem ugyanazok a lehetőségek, mint egy nyugati országrészben levő városban, a fővárosról ne is beszéljünk. Gondolom ebben egyetértünk? Adott két 18 éves, egy fiú és egy lány. Kinek van nagyobb lehetősége kitörni onnan és egy városban folytatni az életét? Egyértelműen a lánynak.
A másik dolog, hogy a fiatal (18-30) nőkkel gyakorlatilag nem csak a saját korosztályuk, hanem egy jóval szélesebb réteg (18-40) szeretne kapcsolatot és bár itt az oldalon sokan tagadják és mindenkinek ezzel ellentétes tapasztalatai vannak, de gyakoriak az 5-10 éves korkülönbségek a férfiak javára. Igen, persze lehet azt mondani, hogy a 40 éves válasszon 40 évest, a 30 éves 30 évest, de a gyakorlatban ez nem így működik. Szóval ez is torzít azon a 2%-on.
101: Nem akarok én senkit rémisztgetni, ugyanazt írom le amit ti is, csak egy másik oldalról. Szerintem abban a 100-as válaszolónak igaza van, hogy ezt nyugodtan felfoghatjuk egy versenynek. Az incelek születésének egyik okaként éppen azt látom, hogy elhitették velük, hogy nincs verseny. Ők ezért nem is versenyeznek, mert ha nincs, akkor minek? Majd lesz valahogy "nőjük", másnak is lett. Közben a hozzájuk hasonlóan sikertelen nőkkel ugyanez a baj. Várják, hogy a számukra álompasi odamenjen hozzájuk, de az nem foglalkozik velük. Erre jön a durci ahelyett, hogy versenyeznének azért a pasiért.
102: Igen, ezzel egyetértek, a szerencse egy óriási faktor a társkeresésben.
103: Lehet magadat meg tudod győzni meg azokat az inceleket akik belekapaszkodnak az ők nem hibásak loop-ba, de még mindég nincs akkora különbség, hogy ez valamit számítson. Majd ha 200 jányra fog jutni 400 vagy több fííjjú arányosan, akkor majd poroljuk le újra ezt a dolgot, rendben? :)
Az a baj egyébként, hogy eleve a hozzáállás rossz. Én magamból indulok ki. Végigmegyek a listán: Felszínes téren elkövettem azt, hogy egyáltalán érdemben írjanak/jobbra húzzanak a hölgyek? Csekk. Kommunikáció terén megtettem azokat a lépéseket, hogy vkinek szimpi legyek? Bemutatkozó rész, írt levél milyensége (nem csak tinder van ugye) stb. Csekk. Az esetleges matchelés után a másik személlyel való kommunikációban elhangzottak esetelegesen red flagre utaló jelek? Csekk... Jöhet a tali. Azt is szépen végigelemzem utólag és igyekszem felfedezni azokat a hibákat amiket véthettem, ha mondjuk jön az "ugye maradunk barátok" sablon. 😅
Ezzel szemben: mindenki más a hibás, hülye nők /férfiak, stbstb... Sokkkkkal kényelmesebb, nem? 😂
104: Az a baj, hogy tényeket tagadsz azért, mert nem szimpatikusak azok, akik mondják. Szerintem sem lehet erre fogni a sikertelenséget, de ettől maga a jelenség létezik. Egyáltalán mi az a 200 lány 400 fiú arány? 399 fiúnál még ne reklamáljanak, 600-nál pedig már te magad is támogatod az olyan beteg ötleteket, hogy nőt kell klónozni és államilag kirendelni? Vagy hogy kell ezt érteni?
A többi résszel egyetértek, ez már valamilyen szinten segítség tud lenni. Gyakorlatilag eljutottunk odáig, hogy az online ismerkedést is tanulni kell férfiként. Ezt el kell fogadni. Ahogy azt is, hogy fiatal férfiként nagyobb erőfeszítést igényel a párkeresés mint nőként. Amiket felsoroltam, csak azért tettem, mert szerintem is létező dolgok, igenis nehezítik a fiatal férfiak dolgát, de mivel sem a nemek arányát, sem a nők párválasztási szokásait nem lehet pikkpakk megváltoztatni, ezért ha sikeres akar valaki lenni, akkor alkalmazkodni kell a jelenlegi játékszabályokhoz és nem kibúvót keresni.
A mások hibáztatása pedig sajnos általános emberi tulajdonság, de ebben mi magyarok különösen jók vagyunk. Egyébként az emberek nagy része azt sem tudja mi az az incel, itt az oldalon viszont közutálatnak örvendenek, aminek a fő oka szerintem az, hogy a női oldalon levő sikertelenek pedig éppen bennük látják a saját sikertelenségük okozóit.
105: Nem tagadom le a tényeket, hogy több nő él hazánkban, mint férfi, meg azt sem, hogy a "fiataloknál" több férfi van pár százalékkal. Nem kell sarkítani és főleg ne adj a számba olyan dolgokat amikre még csak nem is gondoltam. :) Addig értelmetlen vitázni, ameddig pár százalékról beszélünk, addig még csak "jelenségről" sem beszélhetünk. Ne várd el tőlem, hogy pontos számot adjak meg, mert akkor találnál valami elbatott táblázatot addig csűrve-csavarva, hogy csak azért is igazad legyen. Megkíméllek: Tudod mit? IGAZAD VAN! Ez egy JELENSÉG, azzal a pár százalékkal! :D 🤦♂️
Amúgy meg mindég annak a híve voltam, hogy maradjunk a humanitás keretei között. Én például élhető dolognak tartanám azt, hogy az iskolákban lenne (majdnem) mindenhol pszichológus, akihez ilyen téren lehetne fordulni. De hát ugye ebben a rendszerben...
Többit adom! :)
Igen, önmagában ezek csupán számok. Kb 1-3%, attól függően, hogy épp melyik korcsoportot nézzük. Erre épül rá az amit írtam, hogy a párok nagy részénél a férfi idősebb valamennyivel. Mivel sajnos fogyó nemzet vagyunk, így minden egyes "évfolyam" kevesebb, mint az előtte levő. Hozzá jön még az is, hogy a fiatal nőknek sokkal nagyobb a mozgástere a társkeresésben és kb. ezt láthatják egyesek nőhiánynak, illetve brutális férfitöbbletnek.
Valóban, szerintem is az iskolákban kellene kezdeni az úgynevezett férfivá és nővé nevelést. Régen erre nem volt szükség, részben azért, mert erősebb mintákat láttak otthon a gyerekek, részben pedig azért, mert több időt töltöttek együtt.
" férfivá és nővé nevelést"
Amegmi?
Embereket kell nevelni.
108: Igen, így értettem én is.
109: Nem csak embereket, éppen itt van a kutya elásva. Rengeteg férfi és nő van ma a fiatal, sőt már a közép korosztályban is, akik egyszerűen mint férfiak és mint nők nem vonzóak, mert nem értenek a másik nemhez, nem tudják, hogy számukra mi a vonzó és nem tudnak úgy viselkedni. Tök jó barátok, kollégák, akár lelkitársak, de valódi társnak senkinek nem kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!