Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem beteges és visszataszító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem beteges és visszataszító hogy egy 32 éves, intelligens jogász nő egy 25 éves vízvezetékszerelő pasassal jár össze szexelni?

Figyelt kérdés
Főleg hogy a nő szerelmes is a férfiba. Engem meg 36 éves ügyvéd férfit kikosarazott ezért a nincstelenért, aki láncdohányos, jogsija sincs és anyjával él. Szánalmas.
2022. febr. 10. 22:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
13%

Most kiért kosarazott ki a 36 éves férfi? A nincstelen vízvezetékszerelőért, aki láncdohányos? Mert akkor az ügyvéd úr meleg. Vagy te is férfi vagy?

Vagy az intelligens jogásznő láncdohányos és nincstelen? Hát.... nem így képzelem az intelligens 32 éves jogásznőket.

Talán ha leírnád normálisan, ki kicsoda a történetben, előbbre lennénk.

2022. febr. 11. 08:39
 22/29 anonim ***** válasza:
78%
#21: Te hiányoztál általános iskolából, amikor szövegértést kellett volna tanulni?
2022. febr. 11. 09:55
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Persze, egy hajléktalan csöves vagyok azóta is. Viszont szívesen tanulok olyan bölcsektől, mint te vagy. Áruld el tehát, szerinted ki az a "nincstelen", akiért kikosarazta az ügyvéd a kérdezőt?
2022. febr. 11. 10:08
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudod évek óta jogászok között dolgozom. Ahogyan írsz te biztos, hogy nem vagy ügyvéd. De javaslom, hogy gondolkozz el rajta, hogy ha te egy ügyvéd férfi vagy aki gazdag, sikeres, jól néz ki akkor miért nem jut minden ujjadra nő? Talán azért, mert a fentieken kívül a világon semmit nem bírsz felmutatni. Emberileg pedig egy zsák szar vagy.
2022. febr. 11. 10:14
 25/29 anonim ***** válasza:
48%

22-es, ja most láttam, egy "t" betű lemaradt nálam. Eddig úgy olvastam, hogy "Engem meg 36 éves ügyvéd férfi kikosarazott..."

Mondjuk a kérdezőnek meg nem erőssége a központozás, mert ugye ezt így kellett volna írnia:

"Engem meg, 36 éves ügyvéd férfit, kikosarazott..."

És így valószínűleg én se olvastam volna félre.

2022. febr. 11. 10:27
 26/29 anonim ***** válasza:

Valahogy ereztem h te vagy a lepattintott fel:)

Fogadd el, mi mast tehetsz?

2022. febr. 11. 12:12
 27/29 anonim ***** válasza:

Jobban nézhet ki mint te.

És lehet a személyisége se romlott mit a tied kérdező.

Szánalmas lúzer vagy! 😉

2022. febr. 11. 12:32
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. febr. 11. 12:37
 29/29 anonim ***** válasza:
Miért, ha jó vele a szex? Naná, hogy azt választom ;)
2022. febr. 11. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!