Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet legyőzni azt,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet legyőzni azt,hogy ne lássam saját magamat csúnyának és visszataszítónak?

Figyelt kérdés
Nem csak a saját hanem mások szemében is visszataszítónak és kinevetni valónak látom magamat. Ha a tükörbe nézek szó szerint megundorodom magamtól. Azt meg főleg nem tudom elhinni és elfogadni,hogy van olyan lány aki vonzónak találna.

2021. okt. 20. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Pszichológus
2021. okt. 20. 14:17
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Ne nézz tükörbe. Mosakodj, fésülködj és tiszta ruhát vegyél fel. Akkor tudod, hogy rendben vagy, és ennyi elég.
2021. okt. 20. 15:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj meg de ez alap dolog nálam amiket leírtál.
2021. okt. 20. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Akkor minden rendben. És éld az életed. Tedd a dolgod, és örülj annak, aminek lehet. Az öröm és az elégedettség megszépíti az embereket.
2021. okt. 20. 15:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Őszinte legyek, vagy kedves?

Kezdem az őszinteséggel.Ha tényleg csúnya vagy, akkor ez van, csúnyának fogod magad látni, mások is téged.Viszont ezzel jobb megbékélni, mert ezen nem tudsz változtatni, HA tényleg igazán csúnya vagy.Amennyiben igényes vagy, már kihoztad magadból a maximumot.

2021. okt. 20. 15:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Az emberektől nem szoktam kapni semmilyen negatív visszajelzést sem. Nem szoktam a külsőmre megjegyzést tenni. Maximum kicsit furcsán néznek, hogy kopasz vagyok fiatalon.
2021. okt. 20. 16:02
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

Azt írtad, nem szoktál negatív visszajelzést kapni másoktól, a kérdésfeltevésben viszont azt, hogy mások szemében is taszító vagy.

Miből gondolod ezt?

Lehet, hogy nincs veled különösebb probléma, csak te gondolod így?

2021. okt. 20. 16:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Egyébként mit találsz magadon taszítónak?

A vonásaid, a kopaszságod? A testalkatod?

Ha pl. a fogad rendben vannak, az már egy jópont. Az tényleg taszító, amikor valakinek rohad a fogsora.

2021. okt. 20. 16:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Kb a teljes megjelenésemet taszítónak találom. A külsőmet is ( 190 cm magas és 72 kg vagyok) mellette szemüveges is. A fogaim rendben vannak, teljesen egészségesek csak sajnos nem teljesen szabályosak. Fogszabályozóra lenne szükségem. Mások szerint nem is annyira észrevehető de én emiatt sem nevetni sem pedig mosolyogni nem merek. Ha én észreveszem és zavar akkor mások is.
2021. okt. 20. 17:05
 10/11 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem így van, hogy ha te észreveszed, és zavar, akkor másokat is.

Te túlzottan erre fókuszálsz, másnak lehet tényleg fel sem tűnik.

2021. okt. 21. 20:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!