Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt rajtam kívül még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt rajtam kívül még olyan, aki már nagyon régen csókolózott valakivel? Ha igen, mennyi ideje volt az utolsó csókotok, hány évesek vagytok, és mennyire hiányzik?

Figyelt kérdés
Tudom, egy kicsit fura kérdés. Nekem az utolsó csókom kb fél éve volt, 20 éves lány vagyok, és mostanában kezdett el egy kicsit hiányozni. Ezért is tettem fel a kérdést, kíváncsi vagyok mások ezt hogy élik meg.

2022. febr. 8. 22:50
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Azt én is "aláírom" kérdező, hogy a lehető legváratlanabb pillanatokban szokott jönni párkapcsolatnak való. Tapasztaltam én is.

6-os, 10-es és 25-ös válaszoló voltam.

Ui: aki pedig gratulált a legutóbbi kommentemhez, annak külön köszönöm a jókívánságot! :)

2022. febr. 9. 12:47
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
3 éve, és nem, nem hiányzik. Azt a borzalmas csókot elég hosszú időbe telt elfelejteni. Azóta nagyon nem is kívánom :D 27/F
2022. febr. 12. 08:58
 33/35 A kérdező kommentje:

#32-es, miért volt borzalmas?

Ha esetleg így anonim módon van kedved megosztani, hátha tanulságos lenne sok mindenkinek:D

2022. febr. 12. 09:06
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Ficánkolt a nyelve a számban, semmi érzéki nem volt benne, ráadásul úgy hittem, hogy meg van a kémia, de aztán mégse.
2022. febr. 12. 13:35
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

3 hete csókolóztam utoljára, alkalmi kapcsolat, viszont nem lesz több randi mert eltűnt.

Sajnálom mert részemről megvolt a kémia. Keresem a következőt.

43N

2022. febr. 13. 07:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!