Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt rajtam kívül még olyan, aki már nagyon régen csókolózott valakivel? Ha igen, mennyi ideje volt az utolsó csókotok, hány évesek vagytok, és mennyire hiányzik?
Figyelt kérdés
Tudom, egy kicsit fura kérdés. Nekem az utolsó csókom kb fél éve volt, 20 éves lány vagyok, és mostanában kezdett el egy kicsit hiányozni. Ezért is tettem fel a kérdést, kíváncsi vagyok mások ezt hogy élik meg.2022. febr. 8. 22:50
11/35 anonim válasza:
19 napja. Sose lesz már C19 negatív??!!!
12/35 anonim válasza:
Utoljára tavaly nyáron. Ha hiányzik neked az érzés, akkor szólj és rendelkezésedre állok :)
13/35 anonim válasza:
Február 14-én lesz 5 hónapja, hogy nem csókolóztam. Durva, hogy épp Valentin-nap ez a dátum.
De előtte is voltak nagy szünetek, konkrétan az 5 hónappal ezelőtti csókolózós napokat megelőzően 1 év 10 hónappal korábban volt - tehát majd két év volt a "szünet".
14/35 anonim válasza:
En soha nem csokkloztam, ugy hogy nemtudom milyen érzés :D
15/35 anonim válasza:
Közel 2 éve.
Nagyon sokáig hiányzott, mert utána rögtön szakított.
Mostanra azt érzem, soha többé nem akarok csókolózni. Ahhoz a csókhoz képest minden más csak vérszegény maszatolás volt és lesz az életemben.
Az a csók meg egy nagy átverés volt, szóval nem kérek repetát.
Szex jöhet, ha majd egyszer lesz még rá erőm, de csókot nem szeretnék többé.
16/35 anonim válasza:
Azt ne mondd már h nem találnál bárhol erre valakit
17/35 anonim válasza:
2004-ben. 2 eves gyerek voltal akkor :)
37F incel
19/35 anonim válasza:
2019. aug. 5. Nagyon hiányzik, de akibe szerelmes lettem, csak barátként tekint rám. 39N
20/35 anonim válasza:
Hat a kis cuki kerdezo :)
Ki mas?
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!