Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza az önbizalmam azután, ha régen nem kellettem senkinek?
Középiskola elején nem volt kifejezetten előnyös a külsőm, rengeteg kéretlen megjegyzést kaptam rá osztálytársaktól, felnőttektől, a szemembe és a hátam mögött is. Párom nem volt, max. olyan emberek érdeklődtek irántam, akik köztudottan mindenkit leszólítottak.
Most 25 éves vagyok, szép arcom és jó alakom van, igényes vagyok, az öltözködési stílusom illik hozzám és jól áll, és vannak olyan belső tulajdonságaim, amik miatt érdemes lehet velem kapcsolatban lenni, vagy amik (bizonyos emberek számára) érdekessé tehetnek. Nyilván mint mindenkinek, nekem is vannak hibáim, és eltörpülök pl. egy Miss Universe mellett, általánosságban kijelenthető, hogy valakinek biztosan én is tetszem, és nincs olyan belső tulajdonságom, ami miatt megérdemelném, hogy egyedül haljak meg. A múltbeli sérelmeim miatt viszont nehezemre esik elhinni azt, hogy egyáltalán van esélyem a férfiaknál, mármint nem azoknál, akik mindenkit leszólítanak, és csak a szexre mennek, hanem akik megválogatják, hogy kivel kerülnek kapcsolatba, és komolyan is vesznek. Egy se veled, se nélküled jellegű kapcsolatom volt, aminek egyébként sok jót is köszönhetek, de mivel én sokkal többet tettem a dologba, mint ő, innen sem sétáltam ki túl nagy sikerélménnyel.
Ami esetleg "defekt" lehet, hogy viszonylag nehezen nyílok meg, szükségem van arra, hogy az elején néha a másik kezdeményezzen, viszont próbálok végig aktív maradni a beszélgetésben, és ezek a gátlások idővel oldódnak, illetve előfordul, hogy nem veszem észre a megnézéseket, flörtöléseket, apró utalásokat, így az illetőnek egyértelműen tudatnia kell velem, ha tetszek. Külsőre nemcsak Brad Pitt és Channing Tatum szerelemgyereke jöhet szóba, a belsőre igényesebb vagyok, de reménység szerint ott sincsenek lehetetlen elvárásaim.
Nemrég lett vége az előbb említett kapcsolatomnak, úgyhogy most nem ismerkedek, és nyilván alatta sem ismerkedtem, úgyhogy nincs friss visszacsatolásom. Viszont gyakran úgy érzem, amikor olyanokat hallok, hogy a velem egykorú nőkön fürtökben lógnak a pasik, vagy hogy valakinél már a kapcsolata vége után rögtön bepróbálkoznak, hogy valami óriási gond lehet velem, mert ilyet még sosem tapasztaltam (még akkor is, ha tudom, hogy nincs). Járok egyébként pszichológushoz, de érdekel, hogy ha közületek valakinek van/volt hasonló tapasztalata, hogyan lendült túl rajta, mert szeretnék egy kicsit egészségesebben állni magamhoz, a helyzetemhez és a társkereséshez is, mire visszakerülök a "piacra".
"olyanokat hallok, hogy a velem egykorú nőkön fürtökben lógnak a pasik"
Ez a népszerű álhír csak itt a gyakoris berkekben kering. Néhány incel találta ki, akik szerint férfitöbblet van az országban, meg azok a fiúk, akiknek megártott a netes társkeresőzés.
Igen, a társkeresőkön tényleg sokkal több pasi van, mint nő, de a való életben semelyik nőnek nincs sok (>2) aktív, komoly udvarlója. Nyilván a "jó a sgged, kő kóla" beszólásokat nem tekinthetjük udvarlásnak. Ha nagyon kirittyented magad és eljársz bulikákba, ott felszedhetsz mindenféle hülyét, de kb ennyi.
"Ez a népszerű álhír csak itt a gyakoris berkekben kering."
A nők szoktak itt hencegni azzal, hogy minden ujjukra jut vagy tíz pasi és bármikor bepasiznak, ha akarnak.
Nő vagyok, szerintem dekoratív, több diplomám is van. Amikor tindereztem, akkor a hét minden napjára lehetett volna randim, ha akartam volna. A jelentkezők többsége azonban csak alkalmi szexet akart, de akadt köztük alkoholista, érzelmi roncs, autista és házas is. Hát baromira ki voltam velük segítve. Hiába "lógtak fürtökben", sok idő volt, mire találtam valakit, aki megfelelt.
Önismeret-fejlesztéssel szerintem neked se lesznek gondjaid, értelmesnek tűnsz az írásod alapján :) Egy jó szakember nagyon sokat tudna segíteni, hogy lásd magadban az értékeket :)
Hatosnak +1
Online társkeresést hanyagold, mert durva dolgokba szaladhatsz bele.. az írásod alapján, nem vagy még kész ilyesmire , bedarálnának :D És a lelkednek se tenné jót! Ha tudsz, élőben ismerkedj.. de ne az legyen a célod, hogy pasit találj magadnak, csak barátkozz egyenlőre.. barátnőid pasijainak a haverjaival (jólmegaszontam) ismerkedj. Ne akarj semmi komolyat, de ismerkedj srácokkal is :) Haverkodj velük, aztán lehet majd alakul is valami.
Egyik haverom anno úgy jött össze egy lánnyal, hogy osztálytársunk barátnője volt és ő mutatta be őket egymásnak. Pár hete volt az esküvőjük :)
"Hiába "lógtak fürtökben", sok idő volt, mire találtam valakit, aki megfelelt."
Hát igen, a férfiak viszont ki vannak segítve a jelenlegi kínálattal és lehetőségekkel ugye?
Mert a jelenlegi társkereső nők mind kapcsolatra tökéletesen alkalmas, szerethető és nagyon vonzó egyed ugye?
Ti nagyon el vagytok varázsolva, képtelenek vagytok a saját helyzetetek mögé látni, és észrevenni hogy eközben a másik oldal mit él át, magyarul nulla empátia szorult belétek.
Mármint az itteni gyakoris női megmondóemberekbe mindenképpen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!